Фото собиранки

За следната собиранка, дали сакате само да направиме некоја прошетка некаде (низ парк, низ водно, што ти ја знам) - па да видиме што фотки ќе излезат од таа прошетка? :)
Toa би било интересно, без тематика, без исти кадри, само слободно шетање и фотографирање... :)

За следната собиранка, дали сакате само да направиме некоја прошетка некаде (низ парк, низ водно, што ти ја знам) - па да видиме што фотки ќе излезат од таа прошетка? :)
Toa би било интересно, без тематика, без исти кадри, само слободно шетање и фотографирање... :)

Мојт да се собереме и поише луѓе, мушки, женски, среден род, па да паднат и портрети, пејсажи со луѓе унутра и слично.

....може...може
--- надополнето: 18 август 2013 во 20:16 ---
оф несреќииии, обичен ленс флер е -.-

еве едно слично НЛО од истите причини
standalone

....може...може
--- надополнето: 18 август 2013 во 20:16 ---

еве едно слично НЛО од истите причини
standalone

Фотошопни синџир од ланче и искористи го флерот као привезок за ланчето и биди си badass.

Кворум за утре...утринско дружење...парк, Водно...евентуално Матка или Катланово...негде во близина до каде има автобуски превоз ???:cautious:

...ако одиме во парк...ќе ве однесам до куќата на Балтазар (во близина) ако сеуште постои

Нека се искажат и останатите, заедно со тебе. Нека биде за викенд, пошто во работни денови ќе ни се стемни дур се вратиме од работа (јас во 17:30 сум дома) :)
Таму треба најдоцна до 17, таман на зајдисонце ќе има најубави златно-жолти нијанси... А што се однесува до мене, може дури и денес :)

Ајде нареден викенд? :)
Се надевам и времето ќе биде погодено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom