Фото собиранки

Нека се искажат и останатите, заедно со тебе. Нека биде за викенд, пошто во работни денови ќе ни се стемни дур се вратиме од работа (јас во 17:30 сум дома) :)
Таму треба најдоцна до 17, таман на зајдисонце ќе има најубави златно-жолти нијанси... А што се однесува до мене, може дури и денес :)

Денес не, нареден ок.

Петок е неработен ден (за кого како) ....така да ако сте слободни...или Недела....Сабота до 15.00 сум на работа, а потоа мислам дека е веќе касно....порано се стемнува....само на време да си го средам идиотчето...пошто нели е фото собиранка.....

.....само што се вратив од турата Водно -Матка ...во еден момент посакав да сликам нешто....а имаше доста интересни ствари за сликање....го вадам апаратот...го вклучувам и ....Change the batteries :mad:....така да ако се собираме да се спремам на време

Следен викенд е фина идеја. Најверојатно ќе бидам низ скопјево, па може да праиме фото-прошетка :)

Aбе а ние шо сме од другиве градови копилина сме ааа.Па и ние сакаме да се дружиме со вас хехехе.

Aбе а ние шо сме од другиве градови копилина сме ааа.Па и ние сакаме да се дружиме со вас хехехе.

.....еми организирајте нешчо....да ги запознаиме убајните ни на нашата земја....бидете добри домајчини....понудете леб и сол и чашка ракија или вино....ем ќе се дружиме, ем сетне некое добро кадро че напрајме....немора се кај овие скопјанишчава да се праи;)

.....јас сум до 15.00 на работа....но не е проблем да ви се приклучам покасно....ако остави некој број во ПП....па да ве лоцирам и кај 16 и нешто да ви се приклучам

ГЕНЕРАЛНО СУМ ЗА

Само потсетување. САБОТА 15 часот на фонтана у парк, да видиме на кого му е најголем, објективот :) Овај да пиеме пиво-две и да чкрапнеме 5-6 пати низ парк :)

.....може и да заглавам на работа....но ако е се како што треба би требало околу 16.15 да ви се приклучам....нека остави некој телефон во пп за да може да ве побарам кога ќе стигнам (ако стигнам)

Му се оди на некој во парк да направиме некоја есенска фотографија? :)
Комита Ултрас zoran2008 DonJas Isak Keyten bebush КвикСилвер и останати... :)

Присуство?

За жал јас мора да заебам денес, ќе гледам ваши фотки! :) Моја грешка е што не ја пратев темава... :(

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

За жал јас мора да заебам денес, ќе гледам ваши фотки! :) Моја грешка е што не ја пратев темава... :(

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Се слушнав со @Tonchie чека пред фонтана....јас сега излегувам од работа.....пошто има промени со тагирањево....подсети ги горенаведениве....посебно @Комита Ултрас пошто он го договараше терминот

.....фото-собиранката се претвори во фото-тезга.....каснењето на еден фотограф Tonchie го искористи да фати тезга пред матично....+ еден куп слики од рандом сваќи (мини+штикла)

П.С. Сите кајганџики кои денес бевте во и пред матично по 15.00 во улога на невести, куми, старосватици.....фотографии по ПП кај Tonchie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom