Фото собиранки

хаххах штета на раб сум ми делува дека било интересно (y)

Абе, ептен ми е криво што не дојдов денес, ама тотално изумив... толку немаше некој да ме испинга сабајле по ПП или на Фејсбук? :( Супер беше времево за фоткање. Само двајца бевте?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Абе, ептен ми е криво што не дојдов денес, ама тотално изумив... толку немаше некој да ме испинга сабајле по ПП или на Фејсбук? :( Супер беше времево за фоткање. Само двајца бевте?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Коа се чекирав на 4сквер видов дека си се чекирал на работа у 2 попладне, и мислев дека си останал на работа.

Длабоко извинување и од мене. Мене бебуш ме потсети ми се јави накај 2 али не бев сигурен затоа што имав обврски и бев накај ново лисиче кај масерот за ногата ја заебав деновиве така да ај да повториме уште еднаш за нас отсутните... @Acid ?

Еве ја и star-trails фотографијата со дрвцата :)

Under the Stars by MLazarevski, on Flickr

Еј, ме ставиле во оваа листа :)

Star trails: eight of the best

Our favourite long-exposure shots of the night sky

"We love the textures and colours that Macedonian photographer Marjan Lazarevski has put into this shot, taken near Kozjak Lake in Macedonia. Kozjak is an artificial lake, formed by a huge hydroelectric dam that provides 82 megawatts of power."

Еј, ме ставиле во оваа листа :)

Star trails: eight of the best

Our favourite long-exposure shots of the night sky

"We love the textures and colours that Macedonian photographer Marjan Lazarevski has put into this shot, taken near Kozjak Lake in Macedonia. Kozjak is an artificial lake, formed by a huge hydroelectric dam that provides 82 megawatts of power."

....епа ај да частиш.....уште да не ти правев сметњи со амбите можда ќе беше во топ 3

....епа ај да частиш.....уште да не ти правев сметњи со амбите можда ќе беше во топ 3

Остај тоа, кажете кога да се собереме повторно на некоја фото-авантура :)
Не мора да е во планина, нормално... Ако има заинтересирани, да правиме нешто после Божиќ :)

Не мора да е во планина, нормално... Ако има заинтересирани, да правиме нешто после Божиќ :)

јас сум секогаш ЗА (кога не сум на работа).....така да останува на вас

Јас сум зафатен и после божиќ месецов иам испити, али за еден ден ќе гледам да најдам време и да ви се приклучам.

јас сум секогаш ЗА (кога не сум на работа).....така да останува на вас
исто ко аракен, ако не сум/сме на раб, ДА

Во среда има организирана собиранка во Legend Pub. Контактирајте го организаторот ќе има и изложба на фотографии на видео бим. Ако има заинтересирани бујрум ако сакате и заедно да отидеме :)
НАСТАН

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom