ФОТО: Од каде кабел на Месечината?

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно ова слетување на месецот се снимило за еден викенд во студио на хенри кјубрик ,тоа е претпоставка но според мене мислам дека не слетале пошо да биле и да е возможно да слетаат ке одеа пак нели? немора американците може русите може кинезите ,зар никој неке да слета на месецот ''пак '' :helou:....

LOL

Луѓе... нели чудна ви е сликата т.е резолуцијата на сликите... споредете слика - оригинал и овие срања и ќе разговараме + сликата без прашина... со колку мегапиксели е?

Ова се необјавени фотки сликани со Canon 7D :)

ако сакате прочитајте го едно од моите први мислења на кајгана ( на латиница е :kesa: ) во темата дали слетавме на месечината..
ако нејќете немора :pos:

Доста со овие теории на заговор бе, бетер од неделко миленковски ќе станите

Америте немаа уште една мисија на месечината, оти не открија нафта таму. Никој не фрла пари, а без притоа да си ги врати дупло. ;)

Америте си ги мереја со Русите во средината на 60-тите... откако увидоа дека на Русите им е далеку поголем, се откажаа совреме. Затоа нема од тогаш Американец на месчината. А русин, којзнае, можеби и сега да има. Тие си ќутат, не се фалбаџии видете шо имаме ние.

ig264_walk_moon_imax_09_02.jpg

хах... па исто имаше и за знамето... американското знаме... што го стави таму... се вееше.. а нема ветер на месечината...
и кај.. алуминумска фолија со силотејп на спејс летало??
имаше и други работи.. со кои се докажува дека е монтажирано во студио.. ја имав гледано емисијата... мсм дека има делови од таа емисија на јутуб...
глеај на МythBusters го пробаа ова во таква комора па знамето се вееше ко лудо... искрено не ми се вервеше и мене ама шознам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom