Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам човек за да ми порача, ама работава е што не ми се чека. Па мислев ако има некој на лагер за завршев работа побрзо.Ама по се изгледа дека ќе нарачам...
Нема во Pix plus.Види во Pix Plus
јас од таму го зедов мојот мислам лани.... прашај дали ќе добијат за скоро, овие дена им стигна нешто робаНема во Pix plus.
Да не има заинтересиран за Extension Rings (Macro) со Никон mount ?
Одлично ... а според тебе кој е подобар за stock, Nikon D3100 или Canon 1100D.?Било кој DSLR ќе ти заврши работа за сток. 1100 според она што го имам читано по нет и гледајќи 1-2 рецензии на јутјуб е фина камера. За тие пари е ТоБ.
Никоните 3000 и 5000 не се профи туку DSLR за домашна употреба. Иако во секој случај се многу подобри од она што го имаше досега. Канонот SX40 е компактна камера, така да батали, за тие пари поарно 1100D или некој модел на старо.
Поарно купи си Никон 3000 и ќе ти остане некој денар за објективи подоцна да си купиш. Со тек на време ќе видиш што сакаш да фотографираш, и која опрема највеќе ќе ти одговара за тоа.