Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
ќе бидам мртов ако го кажам!
Ја ќе те бранам
... ај плс кажи расположен сум за читање на трачеви 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе бидам мртов ако го кажам!
... ај плс кажи расположен сум за читање на трачеви 
Јас знам еден ама... ќе бидам мртов ако го кажам!
:sakas_ustШпекулации..... жолт печатТип натпреварувањето е наместено?:sakas_ust

Неофициално 8ми Септември!
Денот на независноста на кајгана журките![]()

така да... нешто има тука

кога ми го носела кафето јас не сум бил во соба а таа ја видела сликата која беше отворена....:kesa::kesa:
а тоа како си се чуствувал кога патувавте накај Скопје е вака...
дури и местото на ударот раката ја покажува

хехе, ова е у стил на: Ако ти кажам, ќе мора да те убијамСега за сега: чекаме Трачеви....
Јас знам еден ама... ќе бидам мртов ако го кажам!
повеќето од трачевите не се вистина, нели? :raz:
повеќето од трачевите не се вистина, нели? :raz:

лоша смисла за хумор имашЈас знам еден:
Некрофилија и Анастазија се повторно заедно!
![]()

:pos2: пред некој ден гледав на еден филм, типката му кажа на типот нешто слично дека со розата сакал да ја поткупи, и жените паѓале на рози затоа што тоа било нешто како нивниот полов орган и бла..бла.. знам дека нема да ме разберета ако продолжам понатака да зборам, мислам дека би сфатиле. Но сепак има вистина. Зарем не личи така? после 30 парти една по друга :pos2:Флеш-
Убав гест од СтевоМС што ми подарил цвеќе,и тие романтик срања,на крај краеви,и вие на некоја девојка сте и подариле цвеќе.
Ама ако со тоа цвеќе се сака да навести нешто,или во неговиот случај,да навалува нешто да се случи иако стопати сум кажала-НЕ,тоа е негов проблем.Не беше романтика,беше обид за поткуп.Едно цвеќенце и малата ќе се стопи.:budala:
Ди енд.