Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа вака да прокоментирам и јас малку:)

Рејзор... само колку да знаеш Стево ти го подари најубавото цвеќе:) така да... нешто има тука:):)

Лејди.... сТрам Вас било:):):):)

Скулгрл јас тогаш ништо невидов:wink::smir:

Дарк... ела дојди малце и ти да трпиш тормози од мај грандмадер:):) кога ми го носела кафето јас не сум бил во соба а таа ја видела сликата која беше отворена....:kesa::kesa:

И за крај... порака до Брн84 немој повеќе така нешто да те тера да се осеќаш и да те гаѓа на тоа место:) а тоа како си се чуствувал кога патувавте накај Скопје е вака... дури и местото на ударот раката ја покажува:):):)

Сега за сега: чекаме Трачеви....

Јас знам еден ама... ќе бидам мртов ако го кажам!
хехе, ова е у стил на: Ако ти кажам, ќе мора да те убијам :) повеќето од трачевите не се вистина, нели? :raz:

Флеш-
Убав гест од СтевоМС што ми подарил цвеќе,и тие романтик срања,на крај краеви,и вие на некоја девојка сте и подариле цвеќе.
Ама ако со тоа цвеќе се сака да навести нешто,или во неговиот случај,да навалува нешто да се случи иако стопати сум кажала-НЕ,тоа е негов проблем.Не беше романтика,беше обид за поткуп.Едно цвеќенце и малата ќе се стопи.:budala:
Ди енд.

Флеш-
Убав гест од СтевоМС што ми подарил цвеќе,и тие романтик срања,на крај краеви,и вие на некоја девојка сте и подариле цвеќе.
Ама ако со тоа цвеќе се сака да навести нешто,или во неговиот случај,да навалува нешто да се случи иако стопати сум кажала-НЕ,тоа е негов проблем.Не беше романтика,беше обид за поткуп.Едно цвеќенце и малата ќе се стопи.:budala:
Ди енд.
:pos2: пред некој ден гледав на еден филм, типката му кажа на типот нешто слично дека со розата сакал да ја поткупи, и жените паѓале на рози затоа што тоа било нешто како нивниот полов орган и бла..бла.. знам дека нема да ме разберета ако продолжам понатака да зборам, мислам дека би сфатиле. Но сепак има вистина. Зарем не личи така? после 30 парти една по друга :pos2:
red_rose2.jpg

Беле ружеееее
беле ружеееее
беле руже опет цветајуууу
а у мооме а у моооме срце опет киша падаааају
Рејзор, искрено со ружата Стево нејкел да те поткупи, сакал да ти докаже нешто, со други работи се поткупуваат жените (злато, дијаманти, коли). Иначе што голем број од жените си ги дигаат акциите при убав гест е лоша работа стварно

И ај сеа сите ќе ја убедуваме Рејзор дека погрешно го протолкувала гестот.

Аманте бе луѓе, не ќе да е ова трач. Или дајте нешто интересно...или да не се пуни џабе темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom