Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја знам и двата пара кооиии сеееее :vozbud::vozbud:
За Десфалдос и дотичната, сфе најубаво :back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:
мммммммммммх колку се лепи.

а да патем, синдикалско-велешката сторија е интересно жарче, да видиме до кај ќе стаса :pipi:

e ne se desvaldos i doti4nata jas znam koja e...

ne znam dali smeam :) mozda treba se toa da e vo tajnost so znam ...za toa treba da vi kazit brat mi (Fantomot) ili desvaldosot. so e do mene jas bi ja napisala so ogromni bukvi :)

Да погодам, се римува никот со култиватор?

ne znam dali smeam :) mozda treba se toa da e vo tajnost so znam ...za toa treba da vi kazit brat mi (Fantomot) ili desvaldosot. so e do mene jas bi ja napisala so ogromni bukvi :)
...e sea go tapanish,Rock Kate...aj dobro ne kazuj ke se umochame od radoznalost site...:pos2:

Dimitar says:
a koja e znaes?
Dimitar says:
:D
Peek-a-pooh says:
nah
Peek-a-pooh says:
koja e? shmrc
Dimitar says:
Aj dont know.... mislam ........ (тука стои вистинското име)

Me and Bada во трач издание... (1 мин пред да пише Рок-Кате - која го избриша постот бај д веј)

Педерите ни го украдоа ајварот сега им ги даваме чупенцата. *шмрцка* ПИНЏУРОТ И МАШКИТЕ НЕ ГИ ДАВАМЕ!!!

Jaс да прашам дека не сум у тек со жолтиов печат ниту слушам трачеви за Скопјани,на форумов никој не пишал,па еве да прашам културно....Нина и Мац не идат веќе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom