Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
HEheh ,se prasuvam samo od kade mu se tie tolku sigurni izvori cccc?:) alal da mu e:):):)

Чек да ја спремам...Вака сеа :
Они комуницирале по МСН фино лепо и во моментот кога Бејбигрл му го дала бројот на Френки за да се слушнат ја снемало од МСН.Ја немало ден,два,три и Френки решил да и се јави...НО во тој момент дошол Бати(Батистута н.з.) и го земал Френки да идат у Стиф(пошо бил празен :)) и после на Солунска(глава-планина н.з.)...
Поминале така едно две недели и Френки се вратил.Сакајќи да и се јави,сфаќа дека заборавил кај го оставил бројчето :(.Си вика тоа е,не ни било судено и одустанал.Следниот ден кај него доаѓа Бушав.Бушав сакајќи да проба колачи што донеле овие од роуд трипот се мушнал у кујната и се качил на стол да бара...но лизгање и Бушав на земја.
Како што лежел видел ливче под фрижидер...бројот на бејбигрл.Од радозналост или не, и се јавил и се претставил како Френки и му договорил состанок...Се друго е историја :wub:

Mac)) напиша:
Они комуницирале по МСН фино лепо и во моментот кога Бејбигрл му го дала бројот на Френки за да се слушнат ја снемало од МСН.Ја немало ден,два,три и Френки решил да и се јави...НО во тој момент дошол Бати(Батистута н.з.) и го земал Френки да идат у Стиф(пошо бил празен :)) и после на Солунска(глава-планина н.з.)...
Поминале така едно две недели и Френки се вратил.Сакајќи да и се јави,сфаќа дека заборавил кај го оставил бројчето :(.Си вика тоа е,не ни било судено и одустанал.Следниот ден кај него доаѓа Бушав.Бушав сакајќи да проба колачи што донеле овие од роуд трипот се мушнал у кујната и се качил на стол да бара...но лизгање и Бушав на земја.
Како што лежел видел ливче под фрижидер...бројот на бејбигрл.Од радозналост или не, и се јавил и се претставил како Френки и му договорил состанок...Се друго е историја :wub:
добар новинар си јас како плата ти давам зелено но ако ова е лага не ти бегаат две црвени!а од кај го дозна ова?:raz:

Mac)) напиша:

Само едно ќе кажам- Бушав алал да ти е. :je:

Jas sakam da kazam nesooooooooo JECILADY I MR_WICKED oficijalno se zaedno hhehehehehehhehe (dobiv dozvola da pisam inaku) i to!Inaku im bilo najubavo na sveeeeeeeet!

NeMiRnA напиша:
Jas sakam da kazam nesooooooooo JECILADY I MR_WICKED oficijalno se zaedno hhehehehehehhehe (dobiv dozvola da pisam inaku) i to!Inaku im bilo najubavo na sveeeeeeeet!

Dobro ova veke slusnato e ,ne e interesno veke:)

NeMiRnA напиша:
Чекај, нели он е од Скопје, а она од Битола?
Или за љубов преку MSN станува збор? :)

Acid напиша:
Чекај, нели он е од Скопје, а она од Битола?
Или за љубов преку MSN станува збор? :)

Aham ,vo pravo si taka e.Toj e od Skopje,taa od Bitola ama se gledaat nekogas ednas mesecno ili slicno:pos2: :pos2: :pos2: Golema ljubov toa !:):poss:

Pa gleas nekoj neznae,znaete samo vie u bt jas u sk ke raskazam,sea oficijalno se zedno OD VECERVA!Gleate deka neznaeteeeee!!!:)

NeMiRnA напиша:
Pa gleas nekoj neznae,znaete samo vie u bt jas u sk ke raskazam,sea oficijalno se zedno!Gleate deka neznaeteeeee!!!:)

Mozi ,mozi.Me interesira kako se zaedno ? Ko se od razlicni gradoj? Kolku ke se vidat i kolku ke opstani taja vrskata:)? Ali whatever kako sakat neka si prat tie.So sreka neka im e.

Многу е битно он од која општина од Скопје е. Тоа е пресудно за опстанокот на врската. :(

Thief напиша:
Многу е битно он од која општина од Скопје е. Тоа е пресудно за опстанокот на врската. :(
Ете видиш, Тиф има девојка од Скопје па супер им оди. :wink:
Од кое маало е друже?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom