Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Zlobnica nisto ne kaza za ova svalerajov. Daj kazi koj so kogo, kako ke bide rabotava ajde nie cekame 8) . Jas sum za svaleraj ama so kogo neznam :!:![]()
_ZlObNiCa напиша:m?ne ide toa po slobiden izbor?ili odnapred mora da se znae a![]()
vardarce напиша:Vidi jas veke te poznavam tebe, a i ti me poznavas mi go znaes brojot na cevlite znaci nema so tuka da se rasprava. Inaku ako e Divine za svaleraj ne mi smeta, vaka mi izgleda kako fino devojce i najvazno od se e mnogu vredno :wink:
.
divine напиша:Вардарче, ние бизнис ќе тераме ... а бизнис и швалерај не се меша нели? :lol: :lol: :wink:
vardarce напиша:Greska si toa business and pleasure ne se mesaat vo Amerika i Japonija, a vo nasata firma se e dozvoleno. Znaes jas do sega sum zaklucil deka ako pojse se svalerisuva se stanuva po produktiven i sekogas zadacite si gi izvrsuvas na vreme
![]()
.
vardarce напиша:Zlobnica nisto ne kaza. Izgleda mnogu se zasrami ili pak ne saka da ima svaler. Zlobnice mene ne mi smeta da imam i dve svalerki zatoa ako si zainteresirana kazi
![]()
.
_ZlObNiCa напиша:Vardarce ne se zasramiv, ama preferiram jas da imam dva svaleri a ne da znam deka mojot svaler ima dve svalerki :lol:
divine напиша:Злобница и јас исто ... ама па сега може финта да направи скришно да е со двете ... ако некогаш нешто ти и тој ... одма да ми кажеш, а и јас исто ... дека вака како шо го гледам може да не заебе :lol: :lol: :lol: 8)
vardarce напиша:Vie ne se sekirajte Divine ja nosam so mene vo Argentina, a Zlobnica jas idam kaj tebe vo Germanija. Taka da nikogas ne mora da se gledate. Nema so da ve zaebam jas sum fer sekogas i si kazuvam so kogo sum i plus racunajte imam jas u mene "ljubov" i za dvete
![]()
![]()
divine напиша:За да не се мешаме по темиве, тука ќе ти се надоврзам вардарче ... како тоа мислиш четврта швалерка? Ај молим те горните три наброј ги ... а јас цело време мислев дека сум прва или евентуално втора ... после Злобница само ... ау шок :shock:
vardarce напиша:Abe so si mislevte deka kaj mene taka lesno ke pominete. Bam seks na eks i odma prva i vtora sakate da bidete. Treba da gi zasluzite tie dve pozicii
.
P.S. Sega malku da bidam ljubomoren. Divine koj ti e ovoj Гижо :?:![]()
![]()
_ZlObNiCa напиша:divine, vardarce pocna odma vo start da e posesiven po se izgleda :lol:
vardarce напиша:Dobro aj da ne nastanat nekoi kavgi ke i recam na asistenkata samo da gi smeni adresite na podarocite i sredena rabota![]()
. Sea kazete dali ste zadovolni oti Vardarce se ke napravi za negovite svalerki :?:
![]()
_ZlObNiCa напиша:Fortune te zemame so nas, nego da dogovorime den za shopping koga ke ideme po se neophodno: Bling Bling(dijamanti i slicni stvari) neophodno neli, sminki, konduri pod obavezitelno i se sto vi dojde drugo na pamet.
Aceva напиша:Повардарец, ја нит куфери нит мужи ко идам на пат не носам. Све плаќам сама, и престој и содржина на куфер и мужеви. Нуму се секирај, не сум ти арч - евентуално може конкуренција да ти бидам, ако чепнам нешо од дадичките![]()
vardarce напиша:Izvini Divine zaboraviv da ti kazam ama se ozeniv so edna ohriganka![]()
.
vardarce напиша:Divine vaka tajno tuka da ti kazam. Moze taka od vreme na vreme da se srekavame oti ona ne ide navamu znaci ne moze da me fati![]()
.
vardarce напиша:Чим спомна тоа ти да си кажеш со која охриѓанка сум се оженил јас? :raz:
FortunE напиша:Еееее вардарче вардарче. Ова е стара тема, но волкот влакното го менува ама не и .......:nesvest:
FortunE напиша:Еееее вардарче вардарче. Ова е стара тема, но волкот влакното го менува ама не и .......:nesvest:
bibika напиша::nesvest: Да не пукнеш Фртумо,ме стаи на мисла.Шо време поарчи да ја најдеш темава,жити се,хахахахахаа...лудница си значи.Коа ќе запнеш-КРАЈ!!!:ija: Како не те мрзеше да ја бараш,хахахахаааа...:nesvest:
Значи,откачивте начисто,сите до еден.:kez:
bibika напиша::nesvest: Да не пукнеш Фртумо,ме стаи на мисла.Шо време поарчи да ја најдеш темава,жити се,хахахахахаа...лудница си значи.Коа ќе запнеш-КРАЈ!!!:ija: Како не те мрзеше да ја бараш,хахахахаааа...:nesvest:
Значи,откачивте начисто,сите до еден.:kez:
Бибика, БеБе11... Епа вчера си седнав фино, знаев дека некаде има ваква тема меѓу првите од зачленувањето на вардарец на форумов, си почнав од првата страна и решив да издвојам некои најважни делови од швалерската професија на г-дин Вардарец. Ич ама ич не ме мрзеше зошто знаев дека оваа тема заслужува вакво доловување на ситуацијата.BeBe11 напиша:богами и јас истото го помислив...кој напор е у прашање еј! :kajg:
Jaс да си кажам?vardarce напиша:Чим спомна тоа ти да си кажеш со која охриѓанка сум се оженил јас? :raz: