Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
мора да има реконструкција на Владава, доста им беше власт!:baeh:

мора да има реконструкција на Владава, доста им беше власт!:baeh:

И јас така мислам. Нови луѓе, нови идеи, подобар живот ...
Може да ја составиме новата влада ... да почнеме со нови предлози достоинствени за "фотејлите" ...

Мистичен да го оставиме уште еден мандат како премиер на Кајгана? Задоволни сте од неговата работа или да бараме нешто да си промени како услов за да остане?
Мислите - пишите ...:pos2:

А да формираме специјални единици кои би влегле во просториите на владата и тивка ликвидација и туп ете нова влада нови избори ново перење постови:):)

А да формираме специјални единици кои би влегле во просториите на владата и тивка ликвидација и туп ете нова влада нови избори ново перење постови:):)

Нема потреба од насиље ... две години нема збор од таа влада, значи автоматски е разрешена. Ова по наш избор може општо да ги повикаме да се изјаснат дали сака некој од нив да се ангажира пак, иначе не им се мислиме многу многу ...:pos2:

Нема потреба од насиље ... две години нема збор од таа влада, значи автоматски е разрешена. Ова по наш избор може општо да ги повикаме да се изјаснат дали сака некој од нив да се ангажира пак, иначе не им се мислиме многу многу ...:pos2:

Па пошто нема глас од нив што викаш ние сами да си се ставиме на некои функции?

блеах...сеа и права ке може да бараме :vozbud: ТониИнтер,rymz,Princ,Крејзи Појол .....

Либерална држава слободна демократија си сакам да сум лидер на опозиција :smir: :wink:

Ne se raspravajte mene postavete me za FARAON i brkajte rabota ke Ve napraam Svicarska za edna godina

Ne se raspravajte mene postavete me za FARAON i brkajte rabota ke Ve napraam Svicarska za edna godina
Друже во оваа држава ако не се поставиш сам :) никој нема да те постави ете биди Фараон само немој да не тераш и пирамида да ти прајме окс? :vozbud:

Ok ja Faraon a vie sto sakate bidete koa ke se posatvite ko Vlada ke produzam so muabetov :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom