Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
e sto e ova shovinizam na sekoj cekor... Mora u vlada i zeni da ima...
aj da ne bide mnogu jas vicepremier uste odma sakam...

Да.
Поради нарушената општо-безбедносна ситуација и неуспехот во економијата предизвикан од автократското владеење на `фараонот` Шведо...денеска беше извршен воен пуч при кој што истиот е фатен и затворен во зандана на неодредено време.

Заради одржување на ред и мир на форумов и понатамошен мир и прогрес денеска се формира нова техничка влада,а изборите ќе бидат распишани после дефинитивното смирување на состојбата.

Молам,присутните со акламација да ја прифатат новата влада на Форум Кајгана:

Претседател Мистичен
Премиер Ацид

Министерство Министер Зам. Министер

за Финансии Pearl Macedonian

за Надворешни Garfild Misirkov
работи

за Економија City Fortune

за Внатрешни Zevsus Bratot
работи

за Правда Струмикс Dungeon master

за Одбрана Трн во око Concrete

за Евроинтеграции Macedalien Da be man

за Здравство The Bitch Дивајн

за Култура Intel Flava

за труд и социјала RYMZ Стрелец

за Млади и Спорт Bila Bong Jeany(пливачката)

за образование Ramada Crazy Poyol

за Земјоделие Brainbug Kizo the mad man

за Екологија Bacillus Gagaus

за Туризам Martin$ Gego

Јавен обвинител : ABC

За форумот и Македонија...НАПРЕД!

Dobri ti se ovie za zemjodelstvo i trud i socijala hahahahahaha

Samo imas greshka vo egzil sum ko predratna kraljevska loza ... i samo Ve posmatram ako zgreshite se znae ... Bog prasta Faraon NE :)

WOOOW,хехе министер за млади и спорт сум?
Хехе,добар состав:)

А ја бе?Ќе го правам дестабилизација море хеј!Си го барам правата!

Да.
Поради нарушената општо-безбедносна ситуација и неуспехот во економијата предизвикан од автократското владеење на `фараонот` Шведо...денеска беше извршен воен пуч при кој што истиот е фатен и затворен во зандана на неодредено време.

Заради одржување на ред и мир на форумов и понатамошен мир и прогрес денеска се формира нова техничка влада,а изборите ќе бидат распишани после дефинитивното смирување на состојбата.

Молам,присутните со акламација да ја прифатат новата влада на Форум Кајгана:

Претседател Мистичен
Премиер Ацид

Министерство Министер Зам. Министер

за Финансии Pearl Macedonian

за Надворешни Garfild Misirkov
работи

за Економија City Fortune

за Внатрешни Zevsus Bratot
работи

за Правда Струмикс Dungeon master

за Одбрана Трн во око Concrete

за Евроинтеграции Macedalien Da be man

за Здравство The Bitch Дивајн

за Култура Intel Flava

за труд и социјала RYMZ Стрелец

за Млади и Спорт Bada Bing Jeany(пливачката)

за образование Ramada Crazy Poyol

за Земјоделие Brainbug Kizo the mad man

за Екологија Bacillus Gagaus Gego

Јавен обвинител : ABC

За форумот и Македонија...НАПРЕД!

А фотеља за мене бе?! Јас задолжително имам фотеља во форумџиските влади (што заради компетентност, што заради ефект на застрашување)! Ц ц ц! На вас младите не ви е јасно како стојат работите!!!

:salut:

Dobri ti se ovie za zemjodelstvo i trud i socijala hahahahahaha

Samo imas greshka vo egzil sum ko predratna kraljevska loza ... i samo Ve posmatram ako zgreshite se znae ... Bog prasta Faraon NE :)

Ве информираме г-н Шведо...дека автократската власт која што ја поставивте е срушена и во исто време ве повикуваме да се вратите во Македонија каде што г-н ABC ке подигне обвинување против вас!
(sakam da ti kazam ne se se pojavuvaj nazad posto od nego ni Bog licno ne te spashava)

Вашите обиди за нарушување на владата на националното единство се осуетени...и доказите се предадени на г-н ABC од кого се очекува да го надополни обвинувањето против вас (kukala ti mati).

Покрај општо познатите услови и правила...во министерството за земјоделие најстрого се забранува употреба на национални симболи на туѓи држави.

Оваа влада нема да подклекне на заканите на разно-разни Нинџи и Командоси!
Ве информирам дека вие сте под директна ингиренција на министерството за внатрешни работи,кое што енергично ке се пресмета со вас ако не се вратите во рамките на системот!
:pos2: :pos2: :pos2: :vozbud:

За наука требаше Небо666,ама ојде на бан.:)

Оваа влада нема да подклекне на заканите на разно-разни Нинџи и Командоси!
Ве информирам дека вие сте под директна ингиренција на министерството за внатрешни работи,кое што енергично ке се пресмета со вас ако не се вратите во рамките на системот!
:pos2: :pos2: :pos2: :vozbud:

Ефтин популизам г-дине МВР! Во мојата изјава немаше никакви закани - значи, следствено, ниту повод енергично да се пресметувате со мене. Во интерес на оваа Влада е да ме постави, поточно врати во старата фотеља! Толку добро ми стоеше на г'зето!

:salut:

Зевзус а мене ме заболај? *лутко*

п.с. Јаену, немој со вакви поста оти жолчката лесно пука :icon_lol:

Ајде јас ќе ви бидам лидер на партијата и ќе ви кажвам шо да прајте :pos2:

Abe bolje eden den kao FARAON ....

nego A ako donesam 3 biljona dolari go prelazam Bil gejts ke moze li da me postavite za ako nisto drugo Monarh ko u Spanija bez ingerencii da si go prcham kurot i da oploduvam po drugi kralski semejstva ... poslednja ponuda ako ne otide zemjata jabana ke Vi frlam toa bombata vakum

Imate 24 casa da razmislite tik tak tik tak

Abe bolje eden den kao FARAON ....

nego A ako donesam 3 biljona dolari go prelazam Bil gejts ke moze li da me postavite za ako nisto drugo Monarh ko u Spanija bez ingerencii da si go prcham kurot i da oploduvam po drugi kralski semejstva ... poslednja ponuda ako ne otide zemjata jabana ke Vi frlam toa bombata vakum

Imate 24 casa da razmislite tik tak tik tak

Извини, не сум во тек! Сакаш да кажеш дека тебе, ПРАВНОТО ЕКСПЕРТИШТЕ, те исфрлија од Влада???!!! Па нема смисла! Тоа е тотално непотребно невклучување на млади и талентирани кадри во власта! Ц ц ц!

Извини, не сум во тек! Сакаш да кажеш дека тебе, ПРАВНОТО ЕКСПЕРТИШТЕ, те исфрлија од Влада???!!! Па нема смисла! Тоа е тотално непотребно невклучување на млади и талентирани кадри во власта! Ц ц ц!

Не!!!
Шведото се беше самопрогласил за фараон, ама му падна тоталитарната власт, па сега е во егзил:pos2: :pos2:
Чекаме на АБЦ да подигне обвинение

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom