Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Прва работна задача ми е да ги тргнам билбордите со оној насмеаниот со фудбалот и да ги поапсам оние од онаа само-прокламирана влада:sakas_ust
А да,нема више турбо фолк:pishtoldz

Извини колега,ја тоа го гледам како нарушување на ЈРМ(јавен ред и мир).Труење на поштени плаќачи на данок со срање музика.Ке треба изгледа заедничка акција.

Aceva напиша:
Еве, ќе си ги бркам работите шо ми ги втупи сосе новото министерство, ама ќе бидам кралица-мајка и Ношпал ќе ми ги шие фустанчиња и ќе кркам бомбоњери и ќе си го мафтам ноџето со папучката со пердуви.

И ќе и` мафташ на нацијата од баљкон (со надворешната страна од дланката), притоа правејќи блажена насмевка.

:music3:

Мислам дека е за во Чек дис аут темава:pos:

Може, може!
Ама ако го научиш Макијавели и буквално и преносно и односно.......

Еве =
Макијавели Ракијавели,
да е лута пееска
бистра ко вода
со мезе да си влезе
во устичката моја

за да можам јас
државна политика
успешно да кројам
и на двете нозе
неуспешно да стојам

Патриотски ке пијам
зад виски не ке се кријам
Чесен збор ке дам
ракијата нема да ја напуштам

(Положив?)

Check this out! За сеир е. Оти ако беше за сериозно јас никако0 за надворешни, одговорна работа е тоа. ја сакам президент, да не му ја мислам многу, а сите да ме тинтраат. И после мандатот можам у пензија.

Пу бре,сфе легачи,никој несака да работи.И после Цацко ни е крив...

Абе не би можела да биде темава озбилна, па на форумов има олигархија, која се раководи од интересите на 1-2 луѓе!!! Доле влада!

:) :) :)

Ја сум за екологија сега за сега (се додека не ме лупнете за труд и социјала). Прва акција : оние што легачат дома да го исчистат кејот на Вардар и да ги позеленат потенцијалните површини на Скопје.

Втора акција : да се исчисти брегот на Охридско и да се тргнат сите дивоградби од него.

Напомена : нема социјална помош се додека не сфатите дека парата се заслужува!

па мислам дека повеќе го правиш од шо го средуваш :)))))))))
мала шала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom