Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
macaparket брат...тие 65 вјус што ги имаш на видеото ти се од моите пријатели што ти се газеа по ФБ:tv:
Цура е иначе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
macaparket брат...тие 65 вјус што ги имаш на видеото ти се од моите пријатели што ти се газеа по ФБ:tv:
ама малце е морбидно,мааалце.особено,лили ален верзијата.
И до мацапаркет: еве маца и ова е снимано со мало микрофонче од слушалки, само што микрофончето беше оставено на 40 цм од мојата гитара (на масичка), па не се преоптоварува кога ќе викам![]()
Хах, па чекајте бе, не сум оставен ја на цедило да не знам шо е музика и шо е добар инструменталистNe go lazi deteto so shreding i thaping samo ke zabega u vezbane a ke ja zapostavi kreativnosta.Ako si vistinski gitarist a takvi se malku ke znaes deka Malmsteen e najuzasniot gitarist na site vremina.Neoklasica i dosadna repeticija ima dobra tehnika ali blak.
Хах, па чекајте бе, не сум оставен ја на цедило да не знам шо е музика и шо е добар инструменталист![]()
Still Free-Knocking on heaven's doors(c0ver)BoB Dylan,G'n'R верзија...се надевам дека ќе ви се допадне)
Браво супер, ми се допадна......само напред, и големи аплаузи за малечкото што тропа на тапаните![]()