Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Утре Пјастри ке биде подобро пласиран од Норис, пошто Ландо едноставно не го бива, не му е дораснат на Оскар, тоа е.
Хамилтон, само што помислив дека му тргна конечно, на тренинзите беше одличен, и самиот изјави дека конечно кочниците му се наштеловани како шо сакал отсекогаш и може покасно да кочи, го изнафали Ферари и не успеа ни во Кју3 да влези, Шарл даде се од себе, ризикуваше за подобар пласман ама ете не се исплати ризикот, во секој случај храбро од него за разлика од Луис. Интересна трка ке биде утре, типувам на сигурна победа на Верстапен ако не му откажи болидот или некоја камиказа да го исфрли.

Со оволку ударања у ѕид,мислам дека утре ќе има многу болиди аут

Премногу често го шупчат Ландо за да е случајно, колку сакам да имат шанси и двајцата да не освојат,какви селски работи

Steta sto Oskar se slupa, sve mu se desi ovie 2 dena, reka vo nesreka, ne profitirase mnogu Lando od ova, iako mnogu go sjebaa vo boks, 3 pozicii mu skinaa so losiot pit.

Sainz e win-ot za denes, Rasel za mene vozac na den so ogled na problemite so zdravje sto go imase, mnogu izvoze doktorski, Max si bese klasa za sebe ovie 2 dena ne mozes da go svrzes u bilo kakva kombinacija so site ostanati, svoja trka vozese denes, ne ni vlagase mnogu u kadar.

Oskar ja sjeba za poneizvesna trka i poveke dueli, ke butkase on poagresivno za razlika od Lando koj izvoze cel vikend mnogu rezervirano nekako, ali sve na sve sklopeno, ocekuvav mnogu poveke od denesniov den, dosadna trka, u paket so umreniot tremin od 1 popladne. Mozes da pustis startot so problemite na Oskar, i sudarot, i da izmotas do zadnji 5-10 kruga, trka koja instantno ke otide vo zaborav definitivno.

6ti grand slam na Max inace vo karierata, pol pozicija, vodenje u site krugovi na trkata i imanje na najbrz krug, se izramni so Luis vo toj kontekst.

Мразам улични трки, али пара врти све!

Прв возач у историја на спортов што 5 сезони по ред има барем еден гренд слем.

69 бода, 7 трки и 2 спринта до крај :cool:

Интересно ќе биде Оскар барем на уште една трка да се слупа, да ја направи завршницата уште поинтересна. Сакам Макс да се умеша во битката, ама Оскар заслужено би земал титула годинава. Ландо ако по некоја случајност ја освои, ќе биде најголем криминал. Поголем и од титулата на Луис кога Глок застана :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom