Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Сличен момент пред малку повеќе од 10 години кога Луис се бореше за првата титула со Мерцедес, на истава стаза, му викаат пушти го Розберг побрз е у стил и овој скроз реален одговор им даде - зошто да го пуштам кога се бориме двајцата за титула. У тој момент двајцата бегаа 500 поени пред сите, немаше шанси да не земат титула.

Џони Херберт коментирал дека наводно се шпекулирало враќање на Карлос Сајнц во Ферари в година, а може и порано. Секако, на местото на Хамилтон. :rolleyes:

Хамилтон тотално се избламира во Ферари. На типот не му се вози веќе.

Џони Херберт коментирал дека наводно се шпекулирало враќање на Карлос Сајнц во Ферари в година, а може и порано. Секако, на местото на Хамилтон. :rolleyes:
Idk боље нека проба со Вилијамс, овие се вечно втори трети...

Кај да е ке се снајди, само шо не му тргнало. Досега се прилагодуваше на Ферари

Јас сум речиси 100% сигурен дека ако замине од Ферари, ќе замине во пензија, веќе трет пат го кажувам истото. Ни Вилијамс, ни некој трет, доста му беше.

Јас на местото на Сајнц не би се вратил во Ферари после таков скамбег потег од нив, ма да све е бизнис. Ако се врати верувам дека тоа ќе е за сооолидна сума кеш. Исто верувам и дека Вилијамс ќе стигнат во топ 5 екипи со Воулс на чело, па ако се погоди некој да киксне од 4ката може и да му земат место.

Ќе вози Луис и догодина, убеден сум во тоа.
Сосема различни болиди ќе бидат од следната година. Тото имаше изјава дека не е до годините, туку на Луис не му одговараат овие болиди од 2022 до денес и дека од следната сезона може да се сменат работите. Мислам дека ќе проба уште една сезона, ако не бива тоа е тоа. Ќе биде запаметен како еден од великаните на спортот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom