Верувај, мене ми е многу подобро да има што повеќе трки европски, ама од економски аспект дефинитивно го сфаќам потегот.
Поради вакви размислувања пропаѓаат големи проекти. Не дека Ф1 ќе пропадне, далеку од тоа ама некад не е се во парите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верувај, мене ми е многу подобро да има што повеќе трки европски, ама од економски аспект дефинитивно го сфаќам потегот.
Абе Саудиска лани беше хаос АМА не може Џеда со Спа да се спореди. Унгарија не влезе во скриншотот затоа што немаше место сите да ги фатам.Никој не рече дека европскиве патеки не чинат, ама лани кога за прв пат ја возеа Џеда патеката сите се откостија од фалење колку е предобра стазата. Just saying.
А сеа да се вратиме на стандардот, пошо никоја од Словенија/Полска/Чешка не можела да си го дозволи 20М по сезона, просекот што го плаќаат европејциве грубо пресметано, доаѓаат финансиски моќници кои можат да дуплираат.
И еве гледам си ја изоставил Унгарија, која плаќа 40М долари по сезона. Унгарија е рецимо помоќна од Италија/Франција/Германија? Или европејциве не сакаат да фрлаат пари на организирање Ф1 трка?
Па види ова уствари е еволуција на виножитото што го бапнаа на халото претходните сезони, сеа цела кола им е виножито уствари.Леле стварно, ова со Гугл спонзорствово не го искоментиравме, значи убедливо најгрд болид на гридот направија!
Прегледај го приврзокот 326276
Абе и портокаловата не е лоша, легендарна по Ф1 ГТР. Ама ова со шаренилово ...Срање у боја е болидов. Мекларен се знае, сребрена боја го личи или бело црвена.
Абе и шаренилото да има некаква естетика е ОК. Пример: Реноата од 2000-тите, и сино-жолтото и бело-жолтото, беа топ. Ама оваа комбинација на бои или ужасот на Алпин - ко еднорози да се покакале.Абе и портокаловата не е лоша, легендарна по Ф1 ГТР. Ама ова со шаренилово ...
Па што се циркуз, пак имало ракетирање, тебе ќе ти беше сеедно да се тркаш и да го гледаш ова:
Прегледај го приврзокот 326552