Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Од стопиран кадар впечатокот е секогаш погрешен, треба да се земе во предвид фактот дека ова е најбрзиот свиок у Формула, линијата на движење на Макс е нормална, логична, не може да ја смени, ако отиде пошироко на излез од свиокот излетуе од патека со таа брзина или ги оштетува гумите, сеедно.Прегледај го приврзокот 301796
Прегледај го приврзокот 301797
Реално казната што ја доби е доволна. На влез на кривината беа во линија. Макс беше свесен дека Хамилтон е десно до него и свесно реши да ризикува. Баш ја гледав снимката убаво и ми делува дека контактот мошеше да се избегне ако сакаше Макс. Ризикуваше и не му се исплатеше. Среќа нема сериосна повреда. Иначе дебилите англиски инцестоиди како само се израдуваа што Макс со таа брзина излета и се удири у гумите. Како и да е, Макс сезонава осваја, ако не го поебат со некои нови правила.

Најмерак ќе е да му ја уништат веќе според нив решената прослава за 8ма титула уште пред почеток на сезона. Си ја доделија титулата демек ќе се прошетаат, па се покакаа кога видоа дека РБ има страшен болид сезонава.Секако дека е крив Хамилтон и си попи казна која на крај за жал и немаше никаква негативна последица по него, јеби га заврши прв. Работата е што тука таа ситуација се претставува како да Хамилтон му влегол у кривина од позади и го лупнал Макс, а реалноста е дека пред влез во кривината беа во линија, кога влега во неа Хамилтон подзакочи, Макс не. Казната е таа. Мене на пример поопасен и попедерси ми беше дуелот со Леклер. Е во таа ситуација му влезе баш од позади у кривина и го исфрли од стаза. Како и да е, се надевам дека Макс и Ред Бул сезонава ќе бидат шампиони. Прку таквото од форсирање на Мерцедес и Хамилтон.
Хамилтон беше во slipstream на Макс и носеше поголема брзина со себе на правото, затоа го стигна и беа скоро во линија. Викам скоро затоа што Макс цело време беше напред со болидот, макар и тоа да биле само предните тркала или носот. Кога си напред ти диктираш правец на движење.Секако дека е крив Хамилтон и си попи казна која на крај за жал и немаше никаква негативна последица по него, јеби га заврши прв. Работата е што тука таа ситуација се претставува како да Хамилтон му влегол у кривина од позади и го лупнал Макс, а реалноста е дека пред влез во кривината беа во линија, кога влега во неа Хамилтон подзакочи, Макс не. Казната е таа. Мене на пример поопасен и попедерси ми беше дуелот со Леклер. Е во таа ситуација му влезе баш од позади у кривина и го исфрли од стаза. Како и да е, се надевам дека Макс и Ред Бул сезонава ќе бидат шампиони. Прку таквото од форсирање на Мерцедес и Хамилтон.
Циганчето нејќе да губи
ее ром, цигански работи
и овие цигани вака
искочи од гзот на црниот
торпедирање црнчугата
7 поени на нигерот
Смирете се ало.