Слушајте на скај што викаат бе стручњаци, самиот Хорнер изјави дека Макс е крив
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
зошто лажеш? Хорнер го рекол токму спротивното, јас гледам на скај моментално
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушајте на скај што викаат бе стручњаци, самиот Хорнер изјави дека Макс е крив
Да, јас не го слушнав, сецка стримот, во право сизошто лажеш? Хорнер го рече токму спротивното
Каде бе со пола болид го поминал а го удри у задното тркало, еве кажи ни како е тоа возможно ?Хамилтон беше во подобра позиција, Макс мораше да оди по надворена линија, кај к.р сече кривина кога Хамилтон веќе го премина со пола болид, што треба да му ја поклони трката?
Ајде нека пуши во бокс
Каде бе со пола болид го поминал а го удри у задното тркало, еве кажи ни како е тоа возможно ?
Целосно иде вината кај Луис тука, и Хорнер е у право за тој свиок, не беше во ситуација тука Луис да поминува на тој свиок од внатрешна страна, претежок маневар е тоа и контактот беше неизбежен, Макс си ја тераше својата линија на движење и беше пред него, у ниту една варијанта не беше преминат со пола болид.
Па ако Макс влезе лудачки во таа кривина нормално е да го закачи во заден дел, Хамилтон кочеше а овој залетан му влезе, му пресече тркачка линија, ете види на повторената.

И ја тоа викам, тури му кур на таква казна, ко да не го казниле, исто.Макс имаше место уште за 1 болид ако одеше полево и му оставеше место, исто и Луис имаше подесно место ама прашање е дали на таа брзина во десен свиок Луис можеше да бега уште подесно, ок и да го прогласат Луис за виновен (мада и тоа не е извесно), казната е 10тина секунди колку и да не ни се допаѓа тоа
Па ако Макс влезе лудачки во таа кривина нормално е да го закачи во заден дел, Хамилтон кочеше а овој залетан му влезе, му пресече тркачка линија, ете види на повторената.
Сигурно ти не знаеш, не гледам поентати знаеш што е тркачка линија уопште?
Сигурно ти не знаеш, не гледам поента