Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешка глупост е ова: еден круг не извозија, поени освојуваат. :tapp:

Сепак освојуваат само пола поени, а она што го направија на квалификациите не беше мал подвиг.

Сепак освојуваат само пола поени, а она што го направија на квалификациите не беше мал подвиг.
Па на сите трки се возат квалификации, ама од ни едни не добиле бодови.

на скај нешто спомнаа правилото е бар два круга да свртат и може да ги поделат поените и трката да се оконча

Па на сите трки се возат квалификации, ама од ни едни не добиле бодови.

Не добиваат бодови зашто добиваат место на стартен поредок, тоа им е наградата, а сега пошто немаше трка односно имаше само 4 круга под безбедносно возило наградата им е пола бодови. Има логика, според мене.

Победа со 3 круга бе [emoji23][emoji23]
Ама Хамилтон ѓуптин има среќа [emoji23][emoji1787]

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

21ви век, Формула 1, најнапредниот спорт на денешницата од технолошки аспект, чуда прават уште малце ќе почнат летечки болиди да прават. И ова им беше најдобрата солуција :) Што ќе беше страшно за утре да ја преместат, ми ја усраа омилената трка им ебам неспособните.
Автоматски споено мислење:

Ќути он што не беше прв на пол позиција, 5 страни само за ова ќе се испишеа.

Picki. Trkava beshe daleku od nevozmozna za vozenje i se sto trebashe e da se izvozat poveke krugovi za da se istera vodata. Milioni lapaat za 2 kruga pod safety car da se izvozat. Mizerija od organizacija lugeno iskisnaa za da podelat pola bodovi.Se poveke i poveke mislam deka nikogas nema da se vrati stara f1 radi toa sto moze 0.1% da izgine nekoj. Debakl se razocarav mnogu, a koa ke mi tekne deka porano mozese extra bolid u slucaj da roknes na prv krug.... eheeeee za fanovite bilo mrsh

wowow 3 бода изгуби циганот, да клекнеме сите на колено 1 минута ке ве молам за подршка за сите цигани

21ви век, Формула 1, најнапредниот спорт на денешницата од технолошки аспект, чуда прават уште малце ќе почнат летечки болиди да прават. И ова им беше најдобрата солуција :) Што ќе беше страшно за утре да ја преместат, ми ја усраа омилената трка им ебам неспособните.
Автоматски споено мислење:

Ќути он што не беше прв на пол позиција, 5 страни само за ова ќе се испишеа.
Секако е тој крив што заврна дожд и што Верстапен победи и зеде само пола бодови за 3 круга зад сејфти кар

wowow 3 бода изгуби циганот, да клекнеме сите на колено 1 минута ке ве молам за подршка за сите цигани
Нема потреба секако ќе клекнете да му се поклоните на крај на сезона на осумкратниот светски шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom