Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене раце ми се тресат на помислата за викендов, којзнае како им е на возачиве. Цел викенд го планирам само околу формула, само нека продолжи вака и следна сезона.

Оскар Пиастри две години по ред шампион, лани во Ф3, сега во Ф2, двапати како rookie и тоа.

Ама за него нема место во Ф1 (ок има како резерва на Рено), џабе е шофериште кога нема пари како Жo, Мацепин, Латифи, Строл...

Колку е добро видеово, се наежив упм

Си напраиле реклама за работи што казнуваат, од една страна забрануваат работи кои пто се возбудливи и ја прават трката поинтересна а од друга страна црпат поени на таа вожња

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оскар Пиастри две години по ред шампион, лани во Ф3, сега во Ф2, двапати како rookie и тоа.

Ама за него нема место во Ф1 (ок има како резерва на Рено), џабе е шофериште кога нема пари како Жo, Мацепин, Латифи, Строл...

Баш за тоа збореше Алонсо во неговото интервју, многу е добро, на Ф1 каналот на јутјуб го има, не ми текнува дали и во темава беше постирано.

смешки одзимање поени ке има ако има удари, специјално за оваа трка , не препуштаа ништо на случајнос мора лезбејското лоби да победи, а лезбеи кога удараат у реду е xD

Види го идиот еј, значи послаб возач под притисок сезонава нема. Или влага во страшен инцидент или прави по 5 грешки на трка.
Каде бе шампионска вака

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Види го идиот еј, значи послаб возач под притисок сезонава нема. Или влага во страшен инцидент или прави по 5 грешки на трка.
Каде бе шампионска вака

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Dude ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom