Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Добро кажа овој, Хаас ќе пропаднеа финансиски, ниеден спонзор амерички не се најде да ги поддржи, русиве ги спасија и сега можат да ја бојат како сакаат колата, битно Хаас преживеа и ќе остане во F1.

Ова е за тоа што ги открија дека на Олимпијците им давале допинг?
Така нешто и за казна сите руски спортисти го јадат, што е нон сенс. Америте кошаркариве не ги тестира никој, сакаат да ми кажат дека нема ниеден од нив што земал нешто плус играат по 70+ утакмици по сезона доаѓаат на Олимпијада како ништо да не правеле.

Само аерото некако ми изгледа онака ништо посебно, ако влетаат во поени среќни ќе треба да се.

Јас како што разбрав руското знаме е банирано на сите светски шампионати од страна на World Anti-Doping Agency (WADA) заради организираниот допинг на олимпијците од страна на Русија.

Ф1 е светски шампионат па мора да ги спроведе тие мерки. Ама што ќе прават со трката во Сочи? Да не ќе забранат да се вее руско знаме таму случајно? хаххахаха
Цепки ќе биде кога цела патека во Сочи ќе ја ишараат со бела-плаво-црвена боја.

Цепки ќе биде кога цела патека во Сочи ќе ја ишараат со бела-плаво-црвена боја.

И замисли Мазепин стига до подиум и над него стои неутрално знаме :D

Ох! Ама дефинитивно поантипатичен тандем не можеа да изберат. И двајцата ги мразам. :pos:

расисти дека се двајцата ваљда, самото тоа со знамето е расистичко, те погоди длабоко во твоето афро америчко порекло

расисти дека се двајцата ваљда, самото тоа со знамето е расистичко, те погоди длабоко во твоето афро америчко порекло
Едниот е татино галениче, а другиот мислам дека се шлепа на името, кое btw, исто, го мразам!

Едниот е татино галениче, а другиот мислам дека се шлепа на името, кое btw, исто, го мразам!

сите се нечиви синчиња, треба да имаш многу leverage за да бидеш шофер у 2021ва

Јас Шумахер го мрзев али малиов уште нема направено нешто посебно за и него да не го сакам, само дека е син на Шумахер не ми е доволно. Детево па ми делува уште на фаца дека не е како татко му во однос на валканите потези, али ќе видиме. Сега за сега го поддржувам, да го потепа овој другиов што уште на фаца делува на шминкерче некое.

Јас Шумахер го мрзев али малиов уште нема направено нешто посебно за и него да не го сакам, само дека е син на Шумахер не ми е доволно. Детево па ми делува уште на фаца дека не е како татко му во однос на валканите потези, али ќе видиме. Сега за сега го поддржувам, да го потепа овој другиов што уште на фаца делува на шминкерче некое.
За мене доволно е, не за друго и брат му Ралф не го сакав :D Има нешто у презимето. Стварно не го сакам до тој степен што не би му дал ни шанса да се докаже дека не е како татко му. Ќе добива специјален третман ради истото, и татко му се докажа ама беше доста прљав.

Алонсо го откажа првиот Шумахер, се надевам и овој :D :D

Сите потекнуваат од добар среден слој али да не се сите од таква милијардерска позадина како Строл, Мазепин итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom