Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
/
Во право си дека Алонсо е таков тркач, меѓутоа он секогаш имал добра хемија и меѓусебно разбирање со Рено. Па мислам дека многу ќе повеќе ќе добијат од колку што ќе изгубат и од маркетиншки аспект а и од тркачки аспект секако. Единствен кој што може да изгуби од ова е Окон, бидејќи тимот ќе биде многу наклонет кон Алонсо. Како што Вандорн изгуби многу кога се тркаше заедно со Алонсо во Мекларен.Според мене ова е нож со две острици, од една страна Рено добива феноменално брз и компетитивен возач, од друга страна добива човек кој сака да го има тимот на дланка и да води умствени војни. Како и да е, враќањето на Алонсо во Ф1 е добро за спортот.
Не е во примат повеќе. Порано беше во приматот, сега веќе не е. Јас би се пензионирал на негово место, има направено пари за генерации.Уште 1 место пополнето шо значи се помалку шанси за Фетел да си најде негде место за до година. Вилијамс можда? Ако си купи место. Со вакво возење како во Австрија кое е всушност продолжение на очајниот левел кој години наназад го има тешко дека ке заинтересира некоја екипа од средината на поредокот. Жално за еден 4кратен шампион, сега се прашувам како пак можеше 4 години со ред да биде шампион овај возач?
Во Мерцедес ке има две слободни места бидејќи следната година им истекуваат договорите на циганот и Ботас.Уште 1 место пополнето шо значи се помалку шанси за Фетел да си најде негде место за до година. Вилијамс можда? Ако си купи место. Со вакво возење како во Австрија кое е всушност продолжение на очајниот левел кој години наназад го има тешко дека ке заинтересира некоја екипа од средината на поредокот. Жално за еден 4кратен шампион, сега се прашувам како пак можеше 4 години со ред да биде шампион овај возач?
Vrska si nemasувек знаел да го избере најлошиот избор, се откажа од мекларен и одма пркнаа, исто и ферари кога си отиде. Легенда ми е Алонсо, он кога си иде одма тимовиве напредуваат![]()