Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека си Луис фан боИ и дека форсираш. Не може во прва сезона, покрај Фетел кој е четирикратен шампион од старт да го стават шофер број еден, поготово не некој кој нема искуство да вози за голем тим и општо искуство во Ф1. Супер си е стартот за аклиматизација.
Пеџа ако некој е фан бои тоа сте вие од Ферари, ја не хејтам никој на лична основа како што го хејтаат Хамилтон овде. Ја навивам за Хамилтон од кога се пензионира Монтоја, значи многу пред да премине во Мерцедес, како може да бидам фан бој, и не не форсирам, Фетел е најслабиот бозач што станал Ф1 шампион тоа е факт, па нека бил и четирикратен.
Лекрер е класа на киксеров

Пеџа ако некој е фан бои тоа сте вие од Ферари, ја не хејтам никој на лична основа како што го хејтаат Хамилтон овде. Ја навивам за Хамилтон од кога се пензионира Монтоја, значи многу пред да премине во Мерцедес, како може да бидам фан бој, и не не форсирам, Фетел е најслабиот бозач што станал Ф1 шампион тоа е факт, па нека бил и четирикратен.
Лекрер е класа на киксеров
Дејмон Хил, Вилнев, Батон, Кеке/Нико Розберг.
Неколку шампиони послаби од Фетел што на памет ми паднаа додека притиснав на "Одговори".

Дејмон Хил, Вилнев, Батон, Кеке/Нико Розберг.
Неколку шампиони послаби од Фетел што на памет ми паднаа додека притиснав на "Одговори".
Ниеден според мене не е послаб од Фетел

@mkgunner
Прво, Фетел станал шампион ЧЕТИРИ пати, не еднаш, на среќа, не два пати, туку четири.
А тоа што според тебе Фетел е најслаб, не значи и дека навистина е.

@mkgunner
Прво, Фетел станал шампион ЧЕТИРИ пати, не еднаш, на среќа, не два пати, туку четири.
А тоа што според тебе Фетел е најслаб, не значи и дека навистина е.
Ок е, Сена има 3 послаб е

Поголема превара од ова немало и нема ни да има.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• Тажно
Reactions: Syn
SEBASTIAN WILL LET YOU BY NEXT LAP!!!

WTF

Или иако согласен, не му се дава п1, или овој не може да се доближи за да поминувањето биде побезболно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom