Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас дури сега сватив дека Ф1 најбоље се гледа со италијански или германски коментатор... ништо не ги разбираш, а така страсно коментираат, што дури и ти се соживуваш со нив.

Македонскиве коментатори се нула, заспиваш на сред пренос. Британциве се ист случај како нашиве...

Оф топик

Јас бев во Валенсија дента кога играа Шпанија-Јапонија СП ракомет и коментаторот полуде а Шпанија играа со пола сили. Ме прашуваа другариве дали играат финале шпанците. :)
За нашиве нема што да се коментира. Познавам само тројца интересни коментатори: Бранко Телма, Златко Калински и Игор Трпевски.
Задниов нема да се сложат многумина, ама знае да направи интересен пренос со некои глупости што ќе ги тресне. Башка тоа што се соживува посебно кога игра Македонија.

Британците на Скај Спорт се топ. Само се многу пристрасни за Хамилтон и Мерцедес. Али па сепак е Британска телевизија.

‘Leclerc and Ferrari close to breaking point’
Како што пиштуваат дел од медиумиве, воопшто не се добри односиве внатре у тимот...

Па како може да бидат, го унаказија Леклер, пацерска екипа е ферари, ваков однос према втор возач не знам некој друг тим да имал, мизерија. Немаат никакви шанси за било каква титула па и уште го кочат Леклер.

Ферари една секунда скоро зад Мерцедес на тренинзиве

Тоа е добар знак за Ферари, обично кога Ферари е силен во петок, во саботните квалификации бидува одуван од Мерцедес :anco:

Фала курцу да видиме нешто различно и интересно. Се надевам дека Ферари ќе може стварно да им парира на Мерцедес утре и на следните трки.

Рикиардо :cuc:

Денес очекувам верстапен да го бакне wall of champions. Ќе има голем притисок за агресивна вожња.

Кикс во најава

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Значи Ферари дефинитивно се најизгубениот тим во Ф1 за стратегија. Не го внесоа Леклерк во бокс кога имаше 15 секунди пред Хамилтон, со можност да излезе пред него, го внесуваат сега, кога се намали разликата на 8 секунди, и излезе зад Верстапен. Умрени!

Ме чуди денес Мерцедес слаб перформанс, Ботас се мачи Рикардо да го мине, Хамилтон вози колку за второ без да може да притисне. Демек надградба на мотор имаа за тркава.

Ме чуди денес Мерцедес слаб перформанс, Ботас се мачи Рикардо да го мине, Хамилтон вози колку за второ без да може да притисне. Демек надградба на мотор имаа за тркава.
Слабо пратиш Ф1 штом те чуди
Канада и Монца се ЕДИНИ патеки кај што Ферари може да е побрз затоа што болидот им е развиен за патеки со брзи свиоци и правци. Такви се две оваа и Монца

Види го бе :pos:
Дај бе не се брукајте со овој више

Нека не го казнуваат греота е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom