Напета трка, уште не ми е јасно како извозе 50 круга со тие гуми, се влечеше како полжав цела трка, да беше некој друг верстапен ќе го минеше али хамилтон знае да брани позиција
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
67 круга со исти гуми тераше, мислам дека Рикиардо нешто слично изведе пред некоја година, потсетете ме во магла ми е. Иначе мило ми е што не бев во право за една работа, годинава трката беше поинтересна, фала курцу.Напета трка, уште не ми е јасно како извозе 50 круга со тие гуми, се влечеше како полжав цела трка, да беше некој друг верстапен ќе го минеше али хамилтон знае да брани позиција
Комотно можам да кажам дека Ф1 пропаѓа од ден во ден. Со ваквите глупости како денес, кога не му беше изречена казна на Хамилтон, а му беше на Верстапен, Ф1 оди само назад.
Ова не го кажувам само како фан на Ферари, туку како фан на Формула 1 шампионатот.
67 круга со исти гуми тераше, мислам дека Рикиардо нешто слично изведе пред некоја година, потсетете ме во магла ми е. Иначе мило ми е што не бев во право за една работа, годинава трката беше поинтересна, фала курцу.
Казната за Верстапен е по вина на тимот. За контактот меѓу Макс и Луис, треба ептен да си пристрасен да бараш казна за било кој од нив. Макс го немаше поминато пола болид на Луис, па да има основа на која Луис може да биде казнет, од друга страна ја имаше внатрешната линија и Хамилтон во ниеден момент не му ја затвори целосоно. Му даде доволно простор, овој не успеа да го помине, да не свртеше кога сврти, ќе мораше да ја сечи кривината. Тркачки инцидент и тоа е тоа. Двајцата извозија страшна трка.[DOUBLEPOST=1558935135][/DOUBLEPOST]
Ланска трка, кога болидот му изгуби моќ во првите 20тина круга.

Ај пред да тропаш глупости провери ги правилата па дојди коментирај.Нема тука вина Хамилтон, м?
Прегледај го приврзокот 209623
Не гледам зошто би имало? Верстапен му влета од позади Хамилтон од таа надворешна страна немаше шанси да ја фати шиканата а да не настане карамбол. Не доби никаква предност направи и тој лок ап и дополнително ги оштети гумите. Убаво пиша некој погоре остави простор за Верстапен, но ни Верстапен беше на пола болид за Хамилтон да јаде казна ниту па Хамилтон немаше затворено внатрешна линија за Верстапен да јаде казна. Не играат балет ебате ... добра бркотница видовме што е несекојдневно у Монако. Браво !Нема тука вина Хамилтон, м?
Прегледај го приврзокот 209623
А, мене ме интересира кои се тие фанови на Ферари што инсистирале дека е крив и демек толку гго хејтале Хамилтон? Во последно време фановите на Хамилтон се тие што "плачат" на еден начин тука. Јас не видов еден да каже лош збор поготово сезонава ама вие си знаете.

Marick ako go racunas... coekot samo si bilda mislenja vrska nema na poveketo temi.
Marick ako go racunas... coekot samo si bilda mislenja vrska nema na poveketo temi.
Е сега све си кажал. Германците не се ништо посебно добри или стравствени коментатори ги пратам и RTL и Sky дефинитивно британциве ми се подобри при коментирање и по се палат кога има одредени ситуации него џерманците, за талијаните не знам ...Јас дури сега сватив дека Ф1 најбоље се гледа со италијански или германски коментатор... ништо не ги разбираш, а така страсно коментираат, што дури и ти се соживуваш со нив.
Македонскиве коментатори се нула, заспиваш на сред пренос. Британциве се ист случај како нашиве...