Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска Мик тестира за Ферари.

Шуми 1 и 2.
Лошо извозена трка во Бахреин од негова страна, старт на пол-позиција заврши 6ти. Ама ке му се опрости тазе е плус прва година у Ф2 му е. А да не збориме за притисокот што се направи на негов грб како дете од Шумахер фамилија

Гасли пак е очаен на тренинзиве. Ако продолжи уште некоја трка вака, ќе лета од Ред Бул. Кој е наследникот? :icon_lol:

Ферари цел викенд најбрз на правците и воопшто за на квалификации Мерцедес да извади екстра моќ и недостижни. А ги фалеа цело време како се недостижни и дека Ферари моторот бил далеку подобар од сите останати, бла бла.

Ферари цел викенд најбрз на правците и воопшто за на квалификации Мерцедес да извади екстра моќ и недостижни. А ги фалеа цело време како се недостижни и дека Ферари моторот бил далеку подобар од сите останати, бла бла.
na tretiot trening pred kvalifikaciive, botas imas razlika ko i denesnava na kvalifikacii vo odnos na ferari, a i na vtoriot trening bese pobrz od niv.
Jedino hamilton sto ne bese tolku brz, ali mercedesot u globala bolji vreminja pokaza na 2 od trite treninga, a denes izdominiraa i dvajcata.

Ништо од интересна сезона пак иста приказна. Ботас ако не донесе малце возбуда, тапа ќе биде.

Интересни се трките годинава, поготово прошлава мене ми беше многу интересна за гледање, со новиве правила малце се поизедначија тимовиве.

Матер а.
Никад нишо да не освојат Ферари!

Пак ќе речам, дај боже до крај на сезона, Ветел подиум да не види а Ферари со еден болид да завршува[DOUBLEPOST=1555224785][/DOUBLEPOST]После ќе рече некој слаби биле тактички Ферари, а толку добро му ја сјебаа трката на Леклерк денес (y):aplauz: Кретени

Последно уредено:
Ќе го скршам телевизорот. :mad::mad:
Пак со тимски наредби. Никад нема да освоиме титула со вакви наредби.

Е па Ветел е прв возач во Ферари, така стојат работите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom