Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е. Резил квалификации, бидна и тоа, ако Леклерк победи утре од 5то место ке се искачи на трето во поредокот, тоес ке ги прерипа Фетел и Макс, ајде аирлија

Се надевам Грожан нема да го гледаме во Ф1 догодина. Очаен возач е веќе 2ра сезона т.е. од почеток ама последни 2 не се трпи. Албон добар пласман, да видиме утре што ќе направи со РБ.

Се фалиш сеа кога заборавив да ги менаџирам буквално ради други обврски заборавив на фантазито од оваа трка почнав да ротирам први 3 трки си спиев на 1 позиција далеку пред другите :P Не е лошо така ги оставив веќе пола сезона и пак 6ти до крај ке дојдам до подиум кај и да е

Се фалиш сеа кога заборавив да ги менаџирам буквално ради други обврски заборавив на фантазито од оваа трка почнав да ротирам први 3 трки си спиев на 1 позиција далеку пред другите :P Не е лошо така ги оставив веќе пола сезона и пак 6ти до крај ке дојдам до подиум кај и да е
Јас ништо не сум сменил цела година, какво менаџирање. :)
Автоматски споено мислење:

Тагни ме догодина кога ќе ја правите лигава :(

Прегледај го приврзокот 216814

Ваљда само првиот тим ќе ми се рачунаше, ко што гледам тамам е за топ 5-6 негде у лигава
Па мислам дека можеш да влезеш и сега, со кодот. Еве ти код: 7e070fa819

Последно уредено:
Нема казна за Фетел што ја пресече шиканата во Q3 :D

Гледале од повеќе камери и на некои изгледало дека е надвор, на некои не. Заради недоволно докази останува како што е.

Туку не видов некој да искоментира за признавање на времето на Ботас :) Имаше црвено знаме од излетувањето на Кими и му го признаа времето. Наводно имало доцнење од системот на ФИА до возачите и времето кога тие ќе ја добијат пораката од тогаш важела акцијата, во случајот суспендирање на сесијата. Ако е така, шо ќе им се луѓето да мафтаат со знамиња или светлата од страна? Албон мислам дека беше позади него, ама неговото време е поништено.

На сликата подолу се гледа дека има добиено известување и на воланот, сијаличката лево.
M7ST6Jy.png

Јасно ми е дека е на 10 метри од линијата и инцидентот е позади него, ама правилото си е јасно дека се суспендира целата сесија, нема никаков исклучок.

Казна и за Перез ќе стартува од позади :D
Power Unit Changes

И мал трач ( шо сигурно е вистина) Николас Латифи од наредна сезона во Вилијамс на местото на Кубица...

Последно уредено:
Алонсо сеа пред тркава даде интервју на Скај Спортс, на 3 пати напомена дека Ф1 си прати пред телевизор и дека воопшто не осеќа потреба да се врати на патеката и дека нема желба, поготово сега кога се спремал за Дакар.

Смешки живи се овие :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

"Дали беше кратка оваа пролет на Хулкенберг " аххахахахаххахахах Табаковски :(

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom