Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисливе кај ми отидоа...
Се фалиш сеа кога заборавив да ги менаџирам буквално ради други обврски заборавив на фантазито од оваа трка почнав да ротирам први 3 трки си спиев на 1 позиција далеку пред другите
Не е лошо така ги оставив веќе пола сезона и пак 6ти до крај ке дојдам до подиум кај и да е
Јас ништо не сум сменил цела година, какво менаџирање.Се фалиш сеа кога заборавив да ги менаџирам буквално ради други обврски заборавив на фантазито од оваа трка почнав да ротирам први 3 трки си спиев на 1 позиција далеку пред другитеНе е лошо така ги оставив веќе пола сезона и пак 6ти до крај ке дојдам до подиум кај и да е

Па мислам дека можеш да влезеш и сега, со кодот. Еве ти код: 7e070fa819Тагни ме догодина кога ќе ја правите лигава
Прегледај го приврзокот 216814
Ваљда само првиот тим ќе ми се рачунаше, ко што гледам тамам е за топ 5-6 негде у лигава
Нема казна за Фетел што ја пресече шиканата во Q3![]()
Имаше црвено знаме од излетувањето на Кими и му го признаа времето. Наводно имало доцнење од системот на ФИА до возачите и времето кога тие ќе ја добијат пораката од тогаш важела акцијата, во случајот суспендирање на сесијата. Ако е така, шо ќе им се луѓето да мафтаат со знамиња или светлата од страна? Албон мислам дека беше позади него, ама неговото време е поништено.