Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 светски Шампиони, 2 постари рукиња и еден млад пулен кој може и треба да се расшамара малце у некои ситуации [emoji14] Sounds fun enoughРБ е многу блиску до Мерцедес и Ферари....највероватно ќе добиеме тробој оваа година. 6 возачи одат на нож
Свап Хамилтон со Ветел ? Кој би бил вториот возач не знам уште колку ке вози Кими ? тоа би било јако не знам како би реагирал кога би го видел Хамилтон у Ферари уште тоа се нема случено хахахаххаОва година може да биде клучна за Фетел, доколку не освои титула од наредната сезона ништо чудно да вози за Мерцедес.
Не ми остава впечаток Фетел дека е калап на Шумахер па да чека тек 5тата сезона за да ја освои првата титула со Ферари. И Алонсо не издржа, макар што во два наврати му беше на дофат титулата. Just sayin.
Секој по своето [emoji14] Шега на страна најсигурно е дека ке имаме Ферари вс РБ гурање, сеа прашање е колку Мерцедес правеше sand-bagging односно колку ги криеше перформансите, да не заборавиѓе и лани Луис велеше Ферари имаат подобрувања па пак ја здуваа напред на втората тркамислам дека битката сезонава ќе биде меѓу рб и мерцедес, и мислам дека ќе гледаме поизедначена сезона, и ферари ќе биде блиску но не верувам да се вмеша посериозно
Секој по своето [emoji14] Шега на страна најсигурно е дека ке имаме Ферари вс РБ гурање, сеа прашање е колку Мерцедес правеше sand-bagging односно колку ги криеше перформансите, да не заборавиѓе и лани Луис велеше Ферари имаат подобрувања па пак ја здуваа напред на втората трка
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ајде уште две недели ко мало дете едвај чека лижавче да му купат, така и ја за сезонава молам Бога да не бидне пит-стоп битка и оваа сезоназатоа не ги земам овие тестови за нешто релевантно, ќе видиме во Мелбурн кој до каде е![]()
Не би ме чудело доколку направат замена мерцедес и ферари со возачите, нормално доколку ви дошло до тоа затоа што мислам дека Хамилтон и Фетел имаат договор до 2019 година. Инаку Алонсо тешко дека би се вратил во Ферари, си кажа и самиот дека сака во Мекларен да си ја заврши кариерата.Свап Хамилтон со Ветел ? Кој би бил вториот возач не знам уште колку ке вози Кими ? тоа би било јако не знам како би реагирал кога би го видел Хамилтон у Ферари уште тоа се нема случено хахахахха
П.С во таа ситуација опција бр.2 Алонсо-Ботас постава ако Ферари му ветува добар болид на Алонсо или Рикиардо-Ботас што не верувам дека РБ ке го пушти Рикиардо освен ако не му истече договорот.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
На Фетел договорот му истекува на крајот на 2017.Не би ме чудело доколку направат замена мерцедес и ферари со возачите, нормално доколку ви дошло до тоа затоа што мислам дека Хамилтон и Фетел имаат договор до 2019 година. Инаку Алонсо тешко дека би се вратил во Ферари, си кажа и самиот дека сака во Мекларен да си ја заврши кариерата.
Е сеа за втор возач во Ферари би дошол по мое доколку се покаже во оваа сезона, Верстапен и така ќе имаш Хам-Верс.
Како што пишав во претходниот пост, тоа зависи од Ферари како ќе се покажи сезонава и како Фетел би поднесол уште една година без титула, а Алонсо видовме како поднесе.![]()
Не џнам како ке навивам за Ферари да видам постава Хамилтон-Верстапен ваљда за болидот ке ми е мерак што ке го гледам друго тешко хахаххахахахаНе би ме чудело доколку направат замена мерцедес и ферари со возачите, нормално доколку ви дошло до тоа затоа што мислам дека Хамилтон и Фетел имаат договор до 2019 година. Инаку Алонсо тешко дека би се вратил во Ферари, си кажа и самиот дека сака во Мекларен да си ја заврши кариерата.
Е сеа за втор возач во Ферари би дошол по мое доколку се покаже во оваа сезона, Верстапен и така ќе имаш Хам-Верс.
Како што пишав во претходниот пост, тоа зависи од Ферари како ќе се покажи сезонава и како Фетел би поднесол уште една година без титула, а Алонсо видовме како поднесе.![]()
That kid, Stoefell was thinking that he was driving a championship winning car, when the car stopped he though we ran out of fuel ХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХА
Нема појако од Even Maldonado called us, и од We called Ron but he didn't answer so we didn't change anything.That kid, Stoefell was thinking that he was driving a championship winning car, when the car stopped he though we ran out of fuel ХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХА
We won't finish the race, why not smash some cars just for fun ААААААА
Најдоброто тролање до сеа хаааха врв !
Хахахаха ааа да за Малдонадо е епик хахахах ама овие двете ми влегоа одма у меморија хахахахахахха ептен јака пародија им скоцкаа ненми јасно како само жолтите се впуштија во авантура без да се спремат тип топ :/Нема појако од Even Maldonado called us, и од We called Ron but he didn't answer so we didn't change anything.