Cuore |nter
inter4life
- Член од
- 14 јануари 2010
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 140
Jas procitav deka nema da bide vo spanija ama samo tolku. Nekoi spekulrale deka pak ke raboti so alonao vo mclaren, ama enflezite odma demantirale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Интересно е што се суспендирани покрај Ривола и менаџерот за логистика и куваротJas procitav deka nema da bide vo spanija ama samo tolku. Nekoi spekulrale deka pak ke raboti so alonao vo mclaren, ama enflezite odma demantirale.

Напротив, јас не би бил изненадев со оглед на тоа каков напредок има Ферари, дека некои тимови ке пробат и со такви игри да ги разоткријат, само стариов лисец не е за потценувањеИнтересно е што се суспендирани покрај Ривола и менаџерот за логистика и куварот
Некој идат толку далеку што велат дека ќе има нов spygate скандал...што не ми се верува.
Од Ферари сеуште нема коментар но би требало да искочат со изјава наскоро.
И тоа што викаш.Напротив, јас не би бил изненадев со оглед на тоа каков напредок има Ферари, дека некои тимови ке пробат и со такви игри да ги разоткријат, само стариов лисец не е за потценување

Ау ау ау ... интересно ке бидне, се надевам дека од Ферари ке го ујачаат ѕверчето, многу посветиле внимание на ладењето на кочниците и моторот ми се свиѓа тоа, Рено - време беше да се враќаат во игра со погонските единици, само што Ред Бул ке го јаде со казни на гридот во вториов дел од сезонава, е сега Торо Росо и Форс Индија(ако не се лажам) имаа ПЕ на Рено, ке бидне уште поинтересно во овие тимовите од "вториот ред", е сега Ферари најавија нели појак мотор во Канада, дали тоа значи дека и Заубер ке добијат појак мотор или само за нив е тоа ?Stariot e u tutunski biznis i so mafijasine Agnelli cel zivot, pozaeban ne moze da e!
Najavija deka u petok ke vozat 70% promenet bolid, znaci vo petok posebno na fp2 koa ke imaat prime i option tyre treba da kinat
http://www.krug.mk/?p=4724
Interesno e sto na Lotus noviot nos, uste pokratok od toa sto go imaat, ne im prosol kras test. Istiot problem koga probaa da go kratat nosot go imase i ferrari
http://www.krug.mk/?p=4734
Kejf mi e sto Reno prvi se resija da trosat tokeni. Ocaj se ama ne sakaa da izbrzuvaat da ukakaat uste poveke.
http://www.krug.mk/?p=4692
Ау ау ау ... интересно ке бидне, се надевам дека од Ферари ке го ујачаат ѕверчето, многу посветиле внимание на ладењето на кочниците и моторот ми се свиѓа тоа, Рено - време беше да се враќаат во игра со погонските единици, само што Ред Бул ке го јаде со казни на гридот во вториов дел од сезонава, е сега Торо Росо и Форс Индија(ако не се лажам) имаа ПЕ на Рено, ке бидне уште поинтересно во овие тимовите од "вториот ред", е сега Ферари најавија нели појак мотор во Канада, дали тоа значи дека и Заубер ке добијат појак мотор или само за нив е тоа ?
Се ова ОК, ама разликата со Мерцедес на FP1 огромна беше. Се надевам дека ја кријат вистинската сила.Кој го прати во детали овој спорт,од сликиве ќе види за кои новитети се одлучи Ферари за оваа трка:
![]()
![]()
![]()
![]()

[DOUBLEPOST=1431111958][/DOUBLEPOST]Она што е најчудно е разликата во најбрзите времиња од 2014 и 2015!!! Досега беше обратно?!?