Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Не мора да се спамира со сите линкови од круг.мк тука да се постираат, кој го интересира може сам да си отвори.
Spored mene mislam deka ne pravi nisto loso tokmu so statiite od krug.mk nekolku pati se zapocnaa diskusii za odredeni temi, zasto realno trgnuvam od sebe retko go otvaram sajtot no vaka od postovite ke otvoram ke procitam nesto i posle ke razvrzeme muabet so drugive tuka :D

@Cuore |nter
Статиите се интересни ама во иднина ако можеш ставај дел од нив во цитат на форумов и најдолу линк(клик) со извор. Ем нема да има многу спам ем попрегледно ќе е.

Ako moite postovi ti se spam a imaat naslov i link do vest cisto za da ne optivaruvam so kilometarski postovi i mnogu nadez deka ke se razvie diskusija...a realno imas dve siskusii nedelno u forumiv u trkacki vikend a edna u obicen...togas cuvaj si go za doma i puni 200 posta u sezona od koi pola se 'ke dava prenos mtv' ili 'u kolku e denes trka'

Pozz

Во ред е според мене цитат кон круг мк еднаш, двапати, петпати... кога има некоја бомбастична вест, па некој друг Ф1 сајт.. Ти пријател, само во претходната страна имаш 16 линкови и то сите кон нив, секоја една вест која ке излезе таму веднаш и овде ја даваш, барем ако имаш некој интерес да ги спонзорираш нема да ни е криво, можам да разберам, ако е така ОК, ако не е така тогаш заслужуваш барем благодарница од нив, :icon_lol: не замерај, ништо лично немам ни против тебе ни против круг, ама не можеше да не западне в очи што сите вести им ги линкова овде, Ок нема да реагирам повеќе, поздрав.

A sto mozam jas koga edna strana so 10 posta se puni za edna nedela i sto se obiduvam da razvijam diskusija (poveke linkovi - poveke temi) ama nikoj ne trznuva

Ako preci ok

Ja mislam deka e okej ova so linkovite so ogled na toa deka temat i ne e nesto premnogu aktivna vo tekot na nedelata vaka barem ima nesto da se diskutira, zemi u obzir za vreme na testiranjata i posle toa, dodeka bea testiranjata imase diskusija posle toa zamre temava malce :/

Океј? Абе супер е :) Кој нејќе нека не клика. Уште подобро, сам нека развие дискусија.

Како што може @МкФормула1 да ја копира цела статија па на крај да остави линк од неа може и @Cuore |nter пошо ова неговово повеќе изгледа на рекламирање.

Де бе се фативте за статиите на круг и на мкформула. Кој не сака да чита нека го скокне постот, често има интересни статистики и статии што никогаш не би ги отворил директно на сајт.

Де бе се фативте за статиите на круг и на мкформула. Кој не сака да чита нека го скокне постот, често има интересни статистики и статии што никогаш не би ги отворил директно на сајт.
Istovo i jas go kazav vo prethodnite postovi, retko koga bi otvoril sajt vaka barem diskusija tuka se razvie za nekoja statija

Готово? Според мене ставајте линкови, но не за секоја статија, нека биде за оние поинтересните (нешто како што прави Мкформула1) .

Берни: Итно враќање на В8 со 1000кс

Во интервјуто кое го даде Берни Еклстоун за Gazzetti dello Sport Берни Еклстоун ја повтори својата идеа за враќање на В8 моторите со зголемена зафатнина за да може да развиваат 1000кс.

Ова е второ излегување на Берни во последните 2 недели со кое бара радикални мерки за спас на спортот, при првото излегување истакна дека нема да дозволи Мерцедес да ја уништи Формула 1.

,,Мораме да се вратиме на мотори кои се поевтини. Итно мора да се интервенира.,,

На прашањето на весникот дали смета дека би било погрешно ако се смени моменталниот правилник кој е воведен пред само година ипол, Берни самоуверено одговара со НЕ.

,,Зошто? Враќањето на атмосверските мотори и КЕРС со прецизни ограничувања драстично ќе ги намали трошоците кои би биле прифатливи за тимовите кои се во Формула 1 така и за тие кои би сакале да бидат дел од Ф1. Само треба да ги земеме старите В8 мотори и со мала модификација околу зафатнината може да се извадат 1000кс. Тоа би ги вратило гледачите и спонзорите.,,

Берни по којзнае кој пат повтори дека гледаноста на Формула 1 споредистражувањето на Ред Бул падната за 26% во однос на В8 ерата.

,,Во Формула1 не се работи само за технологијата тука и за уживањето. Мораме да мислиме на тие кои купуваат карти, кои доаѓаат на трибините и очекуваат спектакл. Текот на финансиите е таков што навивачите плаќаат карти, тие пари организаторите ни ги плаќаат нас и после ние тие пари ги делиме на тимовите.,,

Од www.krug.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom