JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.620
- Поени од реакции
- 2.961
За ФРИК збориш?На пола сезона менуваат правила.... и после се чудат зошто паѓа гледаноста.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ФРИК збориш?На пола сезона менуваат правила.... и после се чудат зошто паѓа гледаноста.
Шо знам, на мене ми е ок, гледавме доста тркање сезонава до сега, можеби и некое фејк претркнување со помош на ДРС али па од друга страна и видовме и доста хардкор претекнување, така да, ок ми е.На пола сезона менуваат правила.... и после се чудат зошто паѓа гледаноста.
Сега за Фрик зборам, утре којзнае што ке им текнеЗа ФРИК збориш?
Се согласувам дека е тапа, сакам да се вратат V12 мотори и да им се одврзаат рацете на тимовите да ги развиваат колку сакаат.Сега за Фрик зборам, утре којзнае што ке им текне
@Dr. Gonzo Зарем мора Ф1 да служи како кола за тестирање иновации за нормалните коли? Безвезе е малце од најбрзиот и напопуларен автомобилисстички спорт да праиш експериментален глушец..
Со старите мотори доаѓаa до израз возачките квалитети. Моменталнава формула повеќе е електроника, за некоја година sci-fi.ако се вратат v8, v12 мотори нема да има олкава возбуда. Ф1 ќе стане досадна. Турбото и дрс се the right stuff![]()
Абе воопшто не се проблемот, али сепак, Ред Бул мислиш дека може да се носи на ресурси со Ферари ако е неограничен буџетот?Не, @Dr. Gonzo не се проблемот РБ, Ферари, Мерцедес... Проблем се помаливе, Катерхам, Марусија...
Абе воопшто не се проблемот, али сепак, Ред Бул мислиш дека може да се носи на ресурси со Ферари ако е неограничен буџетот?
Мислам дека неможе...Ред Бул на пример се инволвирани во многу спортови и на многу маркетиншки фронтови, а за Марусија тие таквите да не праам муабет.
Да е неограничен буџетот и неограничено тестирање Ферари и Мекларен ќе си газат пак.
Па и тоа е една од причините.и сеа демек ферари биле ограничени и затоа немаат успех?![]()
Па и тоа е една од причините
Џабе им ресурси кога се ограничени.
А и тоа што немаат историја со хибридни и V6 мотори, пошто прават мотори за луксузни коли.
Па имаат, имаат Рено супер коли, а и башка имаат и мотоспорт дивизија каде што произведуваат спортски мотори.а рено има историја со V8 до лани што освојуваа титули? Досега не сум видел рено со V8 мотор по патиштавани пак V6
![]()
Сега Ферари ги ебе и моторот и аеродинамиката. Од 2009 до 2013 ги ебеше само аеродинамикатaДобро еве а што правеше Ферари од 2008 до 2013? Тогаш В6-ки беа?
Па имаат, имаат Рено супер коли, а и башка имаат и мотоспорт дивизија каде што произведуваат спортски мотори.
A и не е само моторот битен, аеродинамиката е исто така пресуден фактор ако не и поважен.