Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене (трка):Ако не им се деси некоја гомнарија како во Канада, тешко дека ќе ги тепа некој Мерцедес на стазава.
Според мене ако е некој добар менаџер со пневматици, би можел и со 1 пит да ја заврши трката.
хммммммммСпоред мене (трка):
1. Хамилтон
2. Розберг
3. Маса
4. Рикиардо
-5. Алонсо
-5. Перез/Хулкенберг
8. Фетел
9. Батон
10. Раиконен
Да, ама Канада има 13-14 свиоци, а овде 8. Зависи кои компоненти Пирели ќе ги понуди. Во Канада беа суперсофт и софт (двете најнежни). Ако овде биде овозможен мефиумод, долго ќе трае.ако е брза трката, со толку нагли кочења како пример во канада што беше нема шанса да издржи со еден сет, одма ќе се осети на време и на се. Тоа со еден сет на времето беше мишелин и бриџстоун кога беа.
Да, ама Канада има 13-14 свиоци, а овде 8. Зависи кои компоненти Пирели ќе ги понуди. Во Канада беа суперсофт и софт (двете најнежни). Ако овде биде овозможен мефиумод, долго ќе трае.
Е ако се Supersoft и Soft, тогаш со 1 стоп нема шанси.За Австрија од Пирели се номинирани Супер-меките и меки гуми... Имате се на видеото на Пирели... Ред Бул ринг има 9 свиоци, 7 десни/2 леви...
Уште еднаш видеата за Ред Бул Ринг со МК превод
Прегледај го приврзокот 95504
Не мислев за таму. Мислев за во Македонија, не сакам да загрми, па да останам без кабловска. А за другото: Секако дека дождот е добредојден во Ф1. Засега само на тренинзите е најавен дожд. Ќе гледаме па ќе видиме.Нека заврне да видиме кој е подобар на дожд, Луис или Нико![]()
Некој да постира термини и преноси за овај викенд?