Не беа до толку лоши...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После тоа со Глок и тоа освојување на титула, уште 10 години овакво нешто треба да му се случува.Можно ли е пак да му се дешава ова на Хамилтон, нема среќа човеков.
Рачунај дека претходна сезона добиена титула изгубија Мекларен токму во Бразил, ќе беше премногу да имаат толку среќа Ферари две години по ред.После тоа со Глок и тоа освојување на титула, уште 10 години овакво нешто треба да му се случува.
Јес да сум фан на Ферари, ама мене не ми е проблемот шо Мекларен освои титула, проблемот ми е шо на тој начин ја освоија...Рачунај дека претходна сезона добиена титула изгубија Мекларен токму во Бразил, ќе беше премногу да имаат толку среќа Ферари две години по ред.
Знам де и јас исто би реагирал, додуше мене и ме исфрустрира претходната сезона што Мекларен така ја изгубија. За ова со Глок не знам, цела трка беше чудна, веројатно среќа во прашање и ништо друго, зашто не знам како Мекларен би можеле да влијаат на Глок во тие услови и таа напната атмосфера за да ќарат нешто.Јес да сум фан на Ферари, ама мене не ми е проблемот шо Мекларен освои титула, проблемот ми е шо на тој начин ја освоија...
a sto se desi si glok togas, pa glok imase gumi za suvo, vo toj krug pak bese pobrz od truli koj isto vozese so gumi za suvo na dozd, se vlecea i dvajcata na patekata a luis letase.Јес да сум фан на Ферари, ама мене не ми е проблемот шо Мекларен освои титула, проблемот ми е шо на тој начин ја освоија...