AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.968
- Поени од реакции
- 11.386
SomeoNe е во право за муабетот дека без болид тешко дека ќе направиш нешто повеќе, особено во оваа формула каде од возачот зависи многу малце. Годинава гелдаме нешто поинтересно тркање од претходните, само ќе видиме понатаму како ќе биде, нема вајда Мерцедес да освојат 7 трки унапред титула, досега бар гледаме борба за позиции, дури и и тие што се први се борат меѓу себе.
Јас од кога почнав да гледам Ф1 (пред 15 минути) до сега има сменето доста, а тогашните трки ги памтам како многу поинтересни и поиндивидуални од шоферски аспект. Жалам што не сум гледал бар 10тина години претходно Формула 1, кога паѓале едни од најдобрите дуели.
Како и да е, денес се навршуваат 20 години од смртта на веројатно најголемиот од сите - Аиртон Сена.
Јас од кога почнав да гледам Ф1 (пред 15 минути) до сега има сменето доста, а тогашните трки ги памтам како многу поинтересни и поиндивидуални од шоферски аспект. Жалам што не сум гледал бар 10тина години претходно Формула 1, кога паѓале едни од најдобрите дуели.
Како и да е, денес се навршуваат 20 години од смртта на веројатно најголемиот од сите - Аиртон Сена.