Формула 1 - сезона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој каде да гледам ф1 квалификации? (на интернет некаде) Пошто на мрт гледам дека не им е во програма??!

Ќе има бе на МРТ1..
13.55 (МРТ-1) формула 1, ГН на АБУ ДАБИ, квал. - (ком: Б.ЧУПЕСКИ)

А ти прв пат се правиш волку паметен ?

Убаво ти вика, значи од прва до последна трка ги емитуваат, плус квалификациите. Не купуваат за џабе тв права.
Заеби ти програмска шема на МРТ и на сајтот нивен, и на макств.
https://www.facebook.com/groups/261750963941769/ влези тука и ќе си информиран за се.

Прв пат после 12-13сезони гледање Ф1 не ми се интересни квалификации. Искрено се надевам дека Кими наредната сезона ќе ја направи многу поинтересна.

Една интересна работа шо забележав дали во Абу Даби рекламите со алкохолот се забранети на Форс Индија приметив дека се остранети од болидот, а на Мекларен на визирот на кацигата каде шо стоеше Џони Вокер друго има.

Забрането е спонзорство на алкохол и цигари неколку години веке како што знам секаде во спорт не само на ГН Абу Даби.

Зошто Кими го дискфаливикувале ?

1453479_616278761751066_1994081194_n.jpg
О
Официјално од ФИА... Мафија.

1453479_616278761751066_1994081194_n.jpg
О
Официјално од ФИА... Мафија.

Ке му дадат шкљ сетап на гроЖЏан и ке им го пуштат за да наплати за колегата .. XD Треба човекот да влезе во форма следната сезона ке има тимски колега камиказа како него конкуренцијата за прв камиказа пилот ке е огромна ..

Тој вториот коментатор какво сељачиште е не ми се верува. Ми го уништува денот

Тој вториот коментатор какво сељачиште е не ми се верува. Ми го уништува денот
Едно десет минути не запре да збори за технички работи, као мене тоа ме интересира, сакам да гледам претицувања ебаго, као шо се напив чашка вино со ручекот, ако не заспијам со тркава јас еве. :pos::pos:
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 15:25 ---
Да се живи Алонситa и Маса што придонесуваат малце да е поинтересна формулава ... :pos::pos:

Менаџерот на Кими Раиконен официјално потврди дека тој нема да вози на последните две трки од сезоната за Лотус, нити за некој друг тим, со што се стави крај на интензивните шпекулации околу плановите на Финецот.

Финскиот весник, Turun Sanomat, прв ја објави веста дека Раиконен ќе биде подложен на операција на грбот, за да ja санира долгогодишна повреда која му правеше проблеми за време на трката во Сингапур оваа година, и стигнала до точка кога мора да пие апчиња против болки за да може да заспие за време на викендот во Абу Даби.

Така, додека тековната сезона продолжува со трките во Америка и Бразил, Кими ќе биде во Салцбург за операција на грбот, од која ќе треба време од околу месец дена за целосно да закрепне. Лотус Ф1 сега има само неколку дена да одлучи кој возач ќе биде неговата замена. Една од опциите е нивниот резервен возач, Давид Валсеки, но останува да видиме во наредните денови, или часови.

http://mkformula1.blogspot.com/2013/11/blog-post_10.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom