Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
тие што имате телекабел на ртл можете да гледате

А ние што сме на кејблтел/близу може да се сликаме во боја :place:

Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1 :)

Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1 :)

Само телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....

Само телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....

Ептен лоша комбинација, супер ќе беше да беше спротивното :)

Ќе биде интересна сезонава пред се Мекларен и Мерцедес многу напредувале. Од Ферари некако незаинтересирано делуваат.
Небеше лоша и тркава само штета Шумахер што имаше инцидент и откажа, ќе се бореше за место на подиумот. Малезија ќе биде уште поинтересна се вози овој викенд

Тие што имаат МаксТВ можат да гледаат на Vision Plus албанската. Мада вчера јас ставив да се снима, па после ми се прикажуваше само звукот, а имаше црна слика :cautious:

Тие што имаат МаксТВ можат да гледаат на Vision Plus албанската. Мада вчера јас ставив да се снима, па после ми се прикажуваше само звукот, а имаше црна слика :cautious:
Намерно е блокирана сликата од макств (педерска работа)

Сега гледав прогноза за Малезија викендов и погодете што ? дОЖД , Доожд и уште Дожд . што значи дека ке имаме супер-интересна трка

Даааа,ке биде лудница ке има доста извртувања башка таму као знае да запичи дожд тоа болидите наместо болиди ке станат кајаци :D

Има инфо дека Ф1 ќе пренесуваат Vision Plus и Tring Digital - албански канали кој ги има на MаксTв а најверојатно и на другите оператори.
само оваа од Tring ја нема на Близу...Tring Shqip,Tring Max и Tring Tring ги има :eek: ама затоа ја има Vizion Plus..најверојатно таа е шо пренесуе...

Даааа,ке биде лудница ке има доста извртувања башка таму као знае да запичи дожд тоа болидите наместо болиди ке станат кајаци :D
Ќе биде интересно.Али Шумахер е махер за такви патеки :D

Муабето ми беше.Добро бе мајкаму стара шо е ова бе бруки да нема телевизија формулата да дава.Ми купуваат некави турски бљувотини а нешто што е уметност како формула 1 не купуваат.МТВ зошто ја плаќаме по толку пари?!?!?!?Срамота е ова шо ни го прават телевизииве.

Samo po edna odrzana trka vo novata sezona, stranskite mediumi vednas predviduvaat deka clenot na Ferari, Felipe Massa mnogu brzo ke bide zamenet...Otkako Brazilecot imase losi kvalifikacii, a potoa i ispadna od trkata vo Avstralija, "Autosprint" pisuva deka kako negova zamena go naznacuvaat Jarno Trulli...La Gazetta delo Sport objavi deka partnerot na Fernando Alonso ke dobie otkaz otkako ke pomine polovina od sezonata i deka Sergio Perez i Adrian Sutil mozat da go nasledat negovoto mesto...za narednata trka vo Malezija, Massa na raspolaganje ke ima nova shasija..;)

Samo po edna odrzana trka vo novata sezona, stranskite mediumi vednas predviduvaat deka clenot na Ferari, Felipe Massa mnogu brzo ke bide zamenet...Otkako Brazilecot imase losi kvalifikacii, a potoa i ispadna od trkata vo Avstralija, "Autosprint" pisuva deka kako negova zamena go naznacuvaat Jarno Trulli...La Gazetta delo Sport objavi deka partnerot na Fernando Alonso ke dobie otkaz otkako ke pomine polovina od sezonata i deka Sergio Perez i Adrian Sutil mozat da go nasledat negovoto mesto...za narednata trka vo Malezija, Massa na raspolaganje ke ima nova shasija..;)
Па богами срам е за Ферари а башка и он си се брука , не велам дека не е добар возач него после несреќата во Унгарија едноставно никогаш не си ја пронајде старата форма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom