Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Aj aj... да се надеваме дека не чита, па ќе се попрај за наредните 2-3 трки
Не бе, со Брандл го споредував, не гледаш во постот?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj aj... да се надеваме дека не чита, па ќе се попрај за наредните 2-3 трки
Не бе, со Брандл го споредував, не гледаш во постот?
Aj aj... да се надеваме дека не чита, па ќе се попрај за наредните 2-3 трки![]()
Pozdrav do site chlenovi na forumot i site chitateli. Da pojasnam deka kako prvo idejata beshe da se promeni prikaskata okolu F1, vtoro probavme da napravime neshto koe do sega tehnichki ne e izveduvano (prevzimanje na slika od trasa vo reportazna kola od kade se mexashe zvuk i ideshe vo eter) i so odredeni problemi uspeavme vo toa, treto na makedonskite piloti da im dademe prostor javnosta da gi vidi zatoa shto toa navistina go zasluzile, chetvrto da postavime nov priod vo sledenjeto na F1 zatoa shto Vie tuka ste ljubiteli na sportot no sportot ide napred i so negovata popularizacija. Gledanosta vchera e poveke od solidna no toa e pochetok. Kolku mene shto mi e poznato se cheka oprema koja veke e porachana i HD signalot ke bide realiziran. Na kraj jas iako sum profesor od oblasta na motornite sportovi i toa mi e specijalnost ne sum od onie shto misli deka znae se i zatoa blagodaram na pozitivnite reakcii no sepak negativnite no konstruktivni kritiki se povekje od dobrodojdeni. P.s. do sega ste gledale F1 od edna pozicija, ona shto go komentoram ne e filozofija ako vo predvid se zeme celata sezona i razvojot koj ekipite go pravat za periodot koj sledi no ne vo natprevari tuku vo celi sezoni, globalniot pogled na F1 ke Vi otvori mnogu novi i interesni sogleduvanja taka da PROBAJTE)) Pozz