Формула 1 Сезона 2011

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Песимистична беше изјавата на Хамилтон пред квалификациите, изјавувајќи дека МекЛарен нема никакви шанси да се бори ПП денес, пред се алаудирајќи на лудите РБ и растечката форма на Ферари.

НО, но .. Квалификациите беа одлични :) . Во последниот круг од Q3, во кој Луис ја ловеше ППта на Вебер, постави најдобри времиња во првиот и третиот сектор, но заостана 4 десетинки во вториот и сума сумарум на крај малце, мнооооогу малце му фалеше за да стартува прв утре. На тим радиото рече : A wicked lap :D ! - И стварно беше, кога му ги гледав розево обоените времиња на лајв тајмингот и викам, овој ќе полета ..

Добро е, мислам дека имаме неизвесна трка пред нас утре. Хамилтон, 2та РБа и Алонсо .. Мераци. ;)

Хехе, не го отпишувајте Мекларен уште... рано е. Ѓупалето знај да го исцеди секој коњ до максимум. Стилот што го има е феноменален (настрана од глупостите што ги прави). Ако Мекларенот има доволно брзина (а сигурен сум дека ја има) утре очекувајте победа :)

Патем, шо се деси со дугмето? Како да не извози втор круг? Стратегија од тимот или....

Хехе, не го отпишувајте Мекларен уште... рано е. Ѓупалето знај да го исцеди секој коњ до максимум. Стилот што го има е феноменален (настрана од глупостите што ги прави). Ако Мекларенот има доволно брзина (а сигурен сум дека ја има) утре очекувајте победа :)

Патем, шо се деси со дугмето? Како да не извози втор круг? Стратегија од тимот или....

.....а и доволно гориво :pos:

а Ѓупалето (како шо викаш ти а гарант дека ти си единствениот мекларенист во МКД кој вака го нарекува Хам,како и црнецо и слично)

ти да не си расист случајно или не случајно????????

а со дугмето пегаво британско и просечно шоферче не знам шо се деси оти не го ни пратев него,изгледа ги штедеше гумите за трката.....
и Шуми во кју2 мислам, беше блиску до Бритни (Розберг) а во кју 3 дебело заостана,како да не возат во ист тим

ебате правилата со штедење на гуми,гориво,мотори,мењачи .....

и после бараат тркање

п.с јас велам

не го отпишувајте Ферари уште
:vozbud:
оти во трка се појаки (е сега ако не ги заебат временските услови или Ѓупалето или дугмето не му го закачат одназад и тоа насуво на веѓичот или столицата.......)

.....а и доволно гориво :pos:
Е то е моментот... потсети се на Мика Хакинен, и откажувањето на 200 метра пред целта :)

.
а Ѓупалето (како шо викаш ти а гарант дека ти си единствениот мекларенист во МКД кој вака го нарекува Хам,како и црнецо и слично)

ти да не си расист случајно или не случајно????????
Јас расист? Не бе брат, локал патриот сум. Хамилтон не е црнец. Црнец ти е ова
744742606-NIGGA.jpg

А ова е ѓуптин/ром/циган како милуваш
lewis-hamilton.jpg

А и во последно се понаша ко ѓупче со свирче... цел ден свири наместо да се трка.

.
а со дугмето пегаво британско и просечно шоферче не знам шо се деси оти не го ни пратев него,изгледа ги штедеше гумите за трката.....
и Шуми во кју2 мислам, беше блиску до Бритни (Розберг) а во кју 3 дебело заостана,како да не возат во ист тим

ебате правилата со штедење на гуми,гориво,мотори,мењачи .....и после бараат тркање
Се слагам со ова 100%

.
п.с јас велам

не го отпишувајте Ферари уште
:vozbud:
оти во трка се појаки (е сега ако не ги заебат временските услови или Ѓупалето или дугмето не му го закачат одназад и тоа насуво на веѓичот или столицата.......)
Ќе видиме, ете кај е 14.00... јас ќе бидам среќен ако некој од Ферари или Мекларен да можи да се трка со Ред Бул. Најсреќен ќе бидам ако се врати Мекларен - Ферари битката :)

Дефинитивно највозбудливата трка во последните 2-3 сезони.
Секоја чест за Хамилтон, а и за механичарите на Ред Бул, кои успеаа да завршат добра работа денеска, барем кога се работи за Фетел и престигнувањето во пит стопот.

Lewis baby :vozbud::vozbud::vozbud:
Прекрасна трка, одамна не ми чукало вака срцето при следење на F1. Секоја чест за Хамилтон, но и за Алонсо. Морам да признаам дека ми е мило што денеска освен болид на Мекларен, имаме и едно Ферари пред болидите на Ред Бул.

Толку ли неможе да се издржи уште еден круг,па Фетел и Маса влегоа на последниот во пит стопот?

Толку ли неможе да се издржи уште еден круг,па Фетел и Маса влегоа на последниот во пит стопот?
Е тоа и јас се чудам ..да ти ибам стратегијата :)
Честито за фановите на Хамилтон и мекларен (не ми е баш мило) добро си ја заврши работата овој пат
Алонсо извози доста добра трка , Маса исто ...и ме радува фактот шо доминацијата на Ред Бул опаѓа,ке има интересна завршница .
Најдобар момент од трката ..Шлепувањето на Алосо од стрна на Вебер ..сум се газел од смеење :)

Мислам дека мораше да се сменат гумите, бидејќи медиум гумите беа пријавени, а не беа ставени на болидот ! БЕА ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ! :)

Едит: Lewis мајсторе... После Канада, најдобрата сезонава ! Браво за Луис и за Мекларен.. Уште една победа на Луис на наредната трка и одма ќе стани поинтересно ! :)
--- надополнето: Jul 24, 2011 3:22 PM ---
Е тоа и јас се чудам ..да ти ибам стратегијата :)
Честито за фановите на Хамилтон и мекларен (не ми е баш мило) добро си ја заврши работата овој пат
Алонсо извози доста добра трка , Маса исто ...и ме радува фактот шо доминацијата на Ред Бул опаѓа,ке има интересна завршница .
Најдобар момент од трката ..Шлепувањето на Алосо од стрна на Вебер ..сум се газел од смеење :)

Не беше стратегија ! Беа пријавени, заради најавите од дожд и мораше да се стават на болидот барем еднаш !

Фала ! :D :D :D

каква трка каква трка

ЛУДНИЦА (иако лутиот ривал победи)
честитки до Хамилтон

коментаторот на мтв - хамилтон алонсо хамилтон алонсо хамилтон алонсо иииииииииииии хамилтооооооон (сврши на хамилтон) :)

браво за МекЛарен,браво за Ферари и големо браво за Ред Булшит (така да продолжат) а можи 7-8 место од наредната трка за да обичните смртници ги стигнат нив во табелата

а да и коментаторот вика
што ли се случи со болидот на Ферари?????? едноставно откажа
ЈБГ друже хејтер, не откажа туку само 2 капки гориво останаа

и ко излезе Алонсо од боксот комен. вика
нешто се откачи од болидот на Алонсо (а всушност тој ја фрли заштитната фолија од визирот)

комедија е :pos:

11110.jpg

:pos:

и на времето

Nigel-mansell-gives-ayrton-senna-a-ride.jpg

како тоа и Сена возеше во Ферари на времето а јас не знам??????

голем шегоубиец сум (не е Ферари туку Мекларен е) :)

Јас само да се цитирам и да ги поздравам Фераристите и остатокот од Ф1 гледачи со:

Шампионите се покажуваат на патека, F1 се вози со срце. А Хамилтон го има повеќе од Алонсо, Вебер и Ветел заедно.

Јас само да се цитирам и да ги поздравам Фераристите и остатокот од Ф1 гледачи со:

Шампионите се покажуваат на патека, F1 се вози со срце. А Хамилтон го има повеќе од Алонсо, Вебер и Ветел заедно.
Да за разлика од Хамилтон Алонсо не гледа да помине некој па макар и да ја заврши трката, реално Хамилтон не размислува многу многу кога тргнува да поминува ептен без памет вози погледни што се дешава со вебер ако не се тргнеше вебер тука ке беше крај и за двајцата.
едноставно влага без да остави простор за другиот и после кога ке се деси нешто вика ме казнуваат зашто сум црн :)

Како и да е нека му е честита победата овој пат чиста без инциденти ;)
И уште нешто F1 се вози глава.

Точно, ама Хамилтон нема мозок, не дека имал срце да вози Ф1.

Dzish твое е ако мислиш така,немора да ми кажуваш овде поздрави,срца глупости,за мене ако не го рачунаме Шуми,Алонсо е најдобар возач на стазите,било за претекнување или нешто друго.Не дека Хамилтон е слаб ама возењето е нешто повеќе од луда возња/

Dzish твое е ако мислиш така,немора да ми кажуваш овде поздрави,срца глупости,за мене ако не го рачунаме Шуми,Алонсо е најдобар возач на стазите,било за претекнување или нешто друго.Не дека Хамилтон е слаб ама возењето е нешто повеќе од луда возња/
Во голема грешка си има многу поголеми возачи од Алонсо треба уште многу за да ги стигне ама Хамилтон сигурно не е поголем од него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom