- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.267
- Поени од реакции
- 17.206
One-Two триумф на Ред Бул...веќе досадна станува Ф1, а тек е почеток на сезона...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

имаше дуел Баричело со Шумахер
значи се ми беше интересно, освен Фетел и за тоа кој ќе биде победник на трката.... и ќе го заборавев за малку коментаторот, па од каде го нашле бе тој да коментира, ради него ќе сменев каналот и немаше да догледам, се случуваат интересни престигнувања, а тој се заблеал во некој информации на Википедиа и не прати што се случува на стазата, ебате кретено, па и кога ќе види тешко му е да ги погоди возачите, односно меѓу кого се води дуелот, се сеќавам на крајот Розберг го престигна Батон и овој ги кажува првите 8 и Батон сеуште го збори како 5-ти
па јас незнам зошто е коментатор кога незнае основни информации да ти долови, па не мора да си некој стручњак а и никој не го бара тоа од него, доволно е да ја прати трката

коментаторов беше збунет или??

коментаторов беше збунет или??
... и навистина не ми е јасно како може на моменти да се загледа во тие информации кои ни ги пренаса, да заборави на текот на трката, буквално да не ја гледа и да пропушти да прокоментира престигнување?? И потоа нормално е појма да нема кој на која позиција се наоѓа