Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
да бе од Тојата ќе пуштат на тим радио цел свет да слушне дека они ја местат Ф1

се слушаш ли бе што зборуваш ?сериозно ......... баш од тојота и мекларен знаеле дека глок ќе биде 5 а луис 6 и се договотиле да го пушти

За тоа што збориме со гумите. Сетете се на трката во Спа и што направи Хајдфилд. На ми се чини три или четри круга до крајот влезе во бокс смени гуми и напредуваше неколку позиции напред. Е сега видете што значат гумите во Ф1.
А за и да кажам што е нечесна титула. Кога Шумахер го удри Хил. Е тоа е нечесна титула.
Заради тој Шумахер неколку години не гледав Ф1 и за век и веков ги замразив Ферари.

Ајде , теориите на заговор ви се демантирани со еден итнересен факт а се однесува за последниот круг .

Glok Sector1 Sector2 Sector3 Time
71 24,8 54,7 25,0 1,44,731
Трули
71 26,1 55,7 22,8 1,44,800

за разлика од Маса Раиконен и Хамилтон
Маса
71 21,8 46,0 19,7 1,27,721
Раиконен
71 22,2 46,8 19,1 1,28,271
Хамилтон
71 21,6 45,2 19,3 1,26,126

Разликата не е 10 секудни како што викав , скоро 20 е во круг .
Разликата помеѓу Хамилтон и Глок беше 9 до 10 секунди пред неколку свиока од завршувањето на претпоследниот круг , значи аналогно на нивните брзини , некаде 6 до 7 секунди би била разликата помеѓу Глок и Хамилтон на еден круг до крајот . Глок и Трули возат со гуми за сува подлога ,и во прв и во втор сектор возат со исти времиња , и двете времиња и оноа на Глок и оноа на Трули се за повеќе од 10 секунди поспори од она на Хамилтон и останатите што возеа со гуми за дожд , што сакате повеќе , пред фактите и Боговите се поклонуваат .

Ова само ја потврдува чистата победа на Хамилтон , место за дискусија веќе нема , почнете со честитките , еве ја по втор пат , честитки до сите фанови на Мекларен .

поздрав
77543.jpg

Ајде , теориите на заговор ви се демантирани со еден итнересен факт а се однесува за последниот круг .

Разликата не е 10 секудни како што викав , скоро 20 е во круг .
Разликата помеѓу Хамилтон и Глок беше 9 до 10 секунди пред неколку свиока од завршувањето на претпоследниот круг , значи аналогно на нивните брзини , некаде 6 до 7 секунди би била разликата помеѓу Глок и Хамилтон на еден круг до крајот . Глок и Трули возат со гуми за сува подлога ,и во прв и во втор сектор возат со исти времиња , и двете времиња и оноа на Глок и оноа на Трули се за повеќе од 10 секунди поспори од она на Хамилтон и останатите што возеа со гуми за дожд , што сакате повеќе , пред фактите и Боговите се поклонуваат .

Ова само ја потврдува чистата победа на Хамилтон , место за дискусија веќе нема , почнете со честитките , еве ја по втор пат , честитки до сите фанови на Мекларен .

Jas cestitav da si kazam :wink:
Aj da ti kazam nesto ednostavno neli moze na Glok da mu javat deka Hamilton i Fetel se zad nego i da gi propusti da namali gas isto kako i Kimi na Masa vo kina toa bese jasno deka go prepusti i deka popusti gas

добро де само поздравував како на БТР поздрави и честитки за титулата
не се лутете одма:smir:

мада убав пар се со типот :pipi:

Jas cestitav da si kazam :wink:
Aj da ti kazam nesto ednostavno neli moze na Glok da mu javat deka Hamilton i Fetel se zad nego i da gi propusti da namali gas isto kako i Kimi na Masa vo kina toa bese jasno deka go prepusti i deka popusti gas
Да, да, може да му се јават, ама ако му се јавеа ќе го кажеа тоа на преносот и дури тогаш ќе можеа да ги казнат :)

dzaro2.jpg

Џаро says: Да, јас со Тимо имав кус разговор по тимското радио и средивме се, тој ќе го пропушти Хамилтон пред него на фестивалот, упс, трката, а за возврат двете страни ќе договорат компензација, слушнав од мои луѓе дека не било проблем.

dzaro2.jpg

Џаро says: Да, јас со Тимо имав кусразговор по тимското радио и средивме се, тој ќе го пропушти Хамилтон пред него на фестивалот, упс, трката, а за возврат двете страни ќе договорат компензација, слушнав од мои луѓе дека не било проблем.
:pos::pos::pos:

Od kade si tolku siguren oti se prenesuvat od timskoto radio daj dokaz
Све што е кажано на тимско радио може да биде пренесувано, тимското радио се прати во текот на цела трка.

Све што е кажано на тимско радио може да биде пренесувано, тимското радио се прати во текот на цела трка.

Pa jas kako sto gledav na trkata samo na Alonso prenesuvat na Hamilton na Heikki ne sum go slusnal na Kimi ne go slusnav cudna rabota

Aj da ne bideme naivni, napravete analiza na vozenjeto na Glok od koga zavrna siten dozd, koga pocna da gubi sekundi? Od koga Vetel go pomina Hamilton. Hamilton nemase sansa da go stigne Vetel i pokraj mnogu obidi.Pravata vistina ja znae samo Glok i TOYOTA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom