Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
А бе деца или правете озбилен муабе или немојте со офтопици. А тоа вие што навивате за ферари и сега ви е мака тоа е во ред али гледајте малку реално. Ке видиме наредните денови што се случило. Ако има нешто сумливо како што ферари ја држи формула ке му ја земат титулата на Хамилтон. Јас не сум навивач на никоја екипа и затоа зборувам реално а гледам зошто ми е многу интересен спорт.

Глок се тргна настрана пошто ако имаше контакт меѓу него и Хамилтон ќе следуваше дебела казна за Глок.

Значи ни Фетел не требаше да го престигне оти може казна да има а?

Се случи најголемиот срам за Ф1 - на 100-200 метри пред крајот Глок го пропушти Хамилтон бидејќи овој беше наебал и немаше шанси да стане шампион.
Со претходниот пост ти одговорив. Ако има нешто нерегуларно ке реагира ферари. А тоа ке го видиме во наредните денови.

Ауу се нервирам да ти е..м Глок да ти ....Ау бе педерска работа оваа не е можно..шваба ако не те заебе нема кој аууу...

Глок се тргна настрана пошто ако имаше контакт меѓу него и Хамилтон ќе следуваше дебела казна за Глок.
Поради што???

Jas znaes sto mislam kako Hamilton sto se tresna vo Kimi vo Kanada jas mislah deka i toj sega trebase da se tresne vo nego pa neka ima kazna

Поради што???

Како не бе.....Меѓу Глок и Хамилтон имаше пола метар разлика,и овој комотно си беше пред Хамилтон,али некако случајно баш у тој момент подзастана,веројатно да се почеша.Него кажи го ти вистинскиот факт,дека на Хамилтон му се стемни коа Фетел му го тури и го претица,и од страв да не стане најголем лузер во историјата на Ф1 се деси тоа што се деси......

А вака нема да има казна? Мора да има.

Навивачите на Хамилтон сеа ќе смислат секаква глупост за да го оправдаат тоа што Глок го направи. Едноставно оваа титула ќе биде запишана на име на Хамилтон ама и ќе биде запаметена како не ферска титула. Ако е тој горд што е шампион благодарение на пријателско пропуштање алал да му е.
После ова уште повеќе не можам црнецон да го смислам.
А Глок не заслужува да седне во формула повторно!:tapp:
Педерска работа:pusk:

Абе дај не плачете ...Ќе видите утре ќе прочитате сичко...Знаете ли што значи исторшени гуми за суво а врне силен дожд?
П.С За фановите на Ферари честито конструксторска титула(да имаше Хамилтон салам колега и таа ќе ви ја земавме,ама ајде:))А за фановите на Мекларен,радувајте се на титулата на Луис:zver:

А бе деца или правете озбилен муабе или немојте со офтопици. А тоа вие што навивате за ферари и сега ви е мака тоа е во ред али гледајте малку реално. Ке видиме наредните денови што се случило. Ако има нешто сумливо како што ферари ја држи формула ке му ја земат титулата на Хамилтон. Јас не сум навивач на никоја екипа и затоа зборувам реално а гледам зошто ми е многу интересен спорт.

Грешка си не навиваме сите за Ferari само реално ги кажуваме работите.

Aаааа, a Баричело коа му застануваше на Шумахер?
Барајте ја сеа ФИА(овде обавезно оди Ферари Интернешнл Асистенс), кога не знаете да потплатите со вреќа брашно едно обично необоено војниче и да освоите титула!:pipi:

Ама реално коа ќе глеаш кој има поише победи Маса тоа значи дека он е подобар е сеа то што немаше многу среќа е друга работа ама догодина коа ќе почнат со медалите бодовен систем Хамилтон ова ќе освои :pusk:

Значи ни Фетел не требаше да го престигне оти може казна да има а?
Не.Фетел и Хамилтон заедно влегоја во претицвењето на Глок и тој не смееше ништо да ризикува.

Aаааа, a Баричело коа му застануваше на Шумахер?
Барајте ја сеа ФИА(овде обавезно оди Ферари Интернешнл Асистенс), кога не знаете да потплатите со вреќа брашно едно обично необоено војниче и да освоите титула!:pipi:

да ама они беа во ист тим.... Глок последниот пат што проверив не вози за Мекларен.....

Ако веќе коментирате, како што велите, реално, некој да поставеше снимка од последните моменти и особено да го има моментот кога Фетел и Хамилтон го поминуваат Глок, и што всушност правеше споменатиов?
Благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom