Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Со претходниот пост ти одговорив. Ако има нешто нерегуларно ке реагира ферари. А тоа ке го видиме во наредните денови.

Абе не збориме за регуларно или нерегуларно,тоа има кој да одлучи.Збориме за тоа што беше очигледно,и што и мртвите го видоа,а тоа е дека Хамилтон реално заврши на 6 позиција,и тоа е тоа.Ја изгуби титулата од Фетел,али коа педер ќе се примеша,ондак станува опасно

Најобјективен заклучок е дека Glock можеше да остане пред Hamilton. А другите мотиви сега за сега се непознати. Само жал ми е за Маса.

сега може колку сакате да се препукувате, кој е за кого, кој на кого му попуштил..ама едно е јасно ХАМИЛТОН Е ШАМПИОН :vozbud::vozbud:.може да го казнат Глок за потегот и ништо повеќе.
Прашањето е дали го имаме новиот партнер на Хамилтон за наредната сезона, сепак треба да биде награден нели :salut:

А вака нема да има казна? Мора да има.

Навивачите на Хамилтон сеа ќе смислат секаква глупост за да го оправдаат тоа што Глок го направи. Едноставно оваа титула ќе биде запишана на име на Хамилтон ама и ќе биде запаметена како не ферска титула. Ако е тој горд што е шампион благодарение на пријателско пропуштање алал да му е.
После ова уште повеќе не можам црнецон да го смислам.
А Глок не заслужува да седне во формула повторно!:tapp:

Добро бе Росоњерка , кажи ми дали си начекала ситуација во Формула кога еден болид вози со истрошени гуми за суво на дожд , на сметка на болиди кои возат со нови гуми соодветни на дождливите услови , свесна си за инфериорноста на оние болиди кои имаат гуми за суво ?!
Во ваква ситуација 10 секунди се губат по круг , а Глок имаше 9 секунди предност на 2 круга до крајот и беше тотално инфериорен во спореба со оние кои имаа гуми за дожд , башка што и Фетел и Хамилтон имаа нови гуми кои ги ставија на 5 круга до крајот , а ова е факт пред кои мижите .

Најобјективен заклучок е дека Glock можеше да остане пред Hamilton. А другите мотиви сега за сега се непознати. Само жал ми е за Маса.

Можеше да остане пред Хамилтон и Фетел евентуално по свикот , али не и на стартно - целната рамнина .

Чекајте официјален извештај .

п.с. Сетете се како возеше Раиконен на дожд пред неколку трки , или Маса мислам минатата сезона или пред две години , кога имаше гуми за суво на дожд , нула во споредба со оние кои имаат гуми за дожд без разлика од тимот .

Ама реално коа ќе глеаш кој има поише победи Маса тоа значи дека он е подобар е сеа то што немаше многу среќа е друга работа ама догодина коа ќе почнат со медалите бодовен систем Хамилтон ова ќе освои :pusk:

Tokmu taka ako bese Hamilton toj zver nemase da se zanimava ke odese na PP i ke odese na P1 za da si ja osiguri

Абе не збориме за регуларно или нерегуларно,тоа има кој да одлучи.Збориме за тоа што беше очигледно,и што и мртвите го видоа,а тоа е дека Хамилтон реално заврши на 6 позиција,и тоа е тоа.Ја изгуби титулата од Фетел,али коа педер ќе се примеша,ондак станува опасно

Нека се радуваат до утре коа ке им ја земат....

Му е*ам матер на то го*но Глок, еб*те гејот германси или австриси, што и да е.
Не е фер, ако вака се станува светски шампион, тури му пепел на Ф1.

Абе Syn доста со тие гуми. Можеше да остане пред него и готово.

сега може колку сакате да се препукувате, кој е за кого, кој на кого му попуштил..ама едно е јасно ХАМИЛТОН Е ШАМПИОН :vozbud::vozbud:.може да го казнат Глок за потегот и ништо повеќе.
Прашањето е дали го имаме новиот партнер на Хамилтон за наредната сезона, сепак треба да биде награден нели :salut:

Јас би типувал на местото „тест-возач“ во Мекларен. :pos2:

Абе дај не плачете ...Ќе видите утре ќе прочитате сичко...Знаете ли што значи исторшени гуми за суво а врне силен дожд?
П.С За фановите на Ферари честито конструксторска титула(да имаше Хамилтон салам колега и таа ќе ви ја земавме,ама ајде:))А за фановите на Мекларен,радувајте се на титулата на Луис:zver:
12 секунди предност на 3 круга....Брзината со која возеше Глок во последниот свиок 30 км/ч......Цели 12 километри немаше проблем со гумите....на последните 100 метра,значи толку се "истрошија" што мораше да "лазе".

А вака нема да има казна? Мора да има.

Навивачите на Хамилтон сеа ќе смислат секаква глупост за да го оправдаат тоа што Глок го направи. Едноставно оваа титула ќе биде запишана на име на Хамилтон ама и ќе биде запаметена како не ферска титула. Ако е тој горд што е шампион благодарение на пријателско пропуштање алал да му е.
После ова уште повеќе не можам црнецон да го смислам.
А Глок не заслужува да седне во формула повторно!:tapp:
Педерска работа:pusk:

Убаво кажано мене не би ми била мила освоената титула да бев на местото на Хамилтон.
Овие од ферари не да го колнат глок.

Сеа свати зашто го нејќат????????Мислам дека свати......
Вака ли бе шампион бе......Со педерски подметнување и местенки у последен круг.Срамота е ова бе,брука.Сега само омразата ќе биде поголема,ама ако,нека ви е.Ние излеговме далеку подостоинствени,иако мислевте дека ќе играме прљаво,ама нема зошто.Се виде кој е моралниот победник,и тоа е тоа.....
Така е... сите мислеа дека Ферари ќе игра прљаво но се виде кој изигра на таа педерска карта!!!! Вакво нешто досега не се случило во Формула 1 :nenene::nenene: Ова е брука... срам за формула 1. Фетел најмногу сакам да го видам во Ферари можете ли само да замислите што ќе прави во Ферари Фетел :vozbud: го помина црнчугата а 100 пати послаб болид има од неговиот тој е идниот Шумахер! Честитки за Маса нубарот Хамилтон можеби има титула но за мене не е шампион како и за повеќе од половина луѓе кои пратат формула 1 :nenene::nenene::nenene:. ПС Стварно се изнервирав кога Маса влезе во бокс очекував да ги извози до крај тие 4-5 круга колку беа останати до крајот а тој влезе во бокс но како и да е МАСА ЈА ЗАСЛУЖИ ТУТЛАТА ОВАА ГОДИНА, А НЕ ХАМИЛТОН! Толку од мене.

ајде бе не цмиздрете , шумахер и баричело што правеа .... не се надевајте на казни лани ви дадоа титула оваа година ќе биде премногу да ви дадат уште една

хоп топ дигитрон хамилтон шампион

12 секунди предност на 3 круга....Брзината со која возеше Глок во последниот свиок 30 км/ч......Цели 12 километри немаше проблем со гумите....на последните 100 метра,значи толку се "истрошија" што мораше да "лазе".

Абе сите го видовме само тие што навиваат на Мекларен не го видоа кочењето

Добро бе Росоњерка , кажи ми дали си начекала ситуација во Формула кога еден болид вози со истрошени гуми за суво на дожд , на сметка на болиди кои возат со нови гуми соодветни на дождливите услови , свесна си за инфериорноста на оние болиди кои имаат гуми за суво ?!
Во ваква ситуација 10 секунди се губат по круг , а Глок имаше 9 секунди предност на 2 круга до крајот и беше тотално инфериорен во спореба со оние кои имаа гуми за дожд , башка што и Фетел и Хамилтон имаа нови гуми кои ги ставија на 5 круга до крајот .

Лелеееее,абе немој да тресеш глупости,ејјјј.Ти знаеш ли кога заврна,имаше уште 7 круга до крај.Ај објасни ми молимте како баш во последниот Хамилтон го престигна Глок,и како тоа кога овој педеров иамаше комотна предност пред него на 20 метри до крај.Како????Зошто не го престигна на 5 круга до крај????Или од страв да не искочи најголем лузер во моментот кога еден Фетел го претица,падна некој договор.........а?????Дај не барајте објаснување,за нешто што и сами знаете дека е така,како што сите видовме......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom