Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
не е у питање само оваа трка .... цела сезона се зима...башка од секогаш сум за мекларен...и ланската сезона не беше фер...

Епа сега никој нема да се сеќава на цела сезона затоа што ова е најпедерската титула во историјата на Ф1 и денес Ф1 отиде меѓу мртвите. Никогаш повеќе нема да го гледам тоа срање.

Не победи титулата нема кајнего да оди :wink:

Јас убаво кажав, тоа што ти се обидуваш да провоцираш или она другото, поверојатното не знаеш да читаш... видиш тоа е друга работа.

Вистинските шампиони возат своја трка, не дозволуваат други да ја возат нивната трка. А денес, денес бевме сведоци на тоа второто. Браво, секоја чест. :wink::wink::wink: еве ти и уште едно :wink:

Само за едно ми е криво. Криво ми е само за семеството на Фелипе, толкава радост... толкави емоции.
Али ако, не завршува ова тука.

Па што цела сезона Хамилтон подобро возеше од Маса те молам кажими во цела сезона спаѓа и последната трка.
Hamilton vozese podobro cela sezona odnosno pokonstantno i osvojuva bodovi a masa imase dosta izletuvanja

Маса шампионе!Сите ке ја паметат сликата кога Глок му ја дава титулата на Луис,така да.......

Чекајте да видиме што се десило со Глок,заостануваше 6 или 7 секунди на крај:toe:

абе,копиљска титула,не фер,ја не би се радувал на ваква титула,

Вие ако сакате кажете дека Маса освоил 100 титули...ќе се запише дека Луис е шампионот:smir:

Крв му **** на тоа педерчето Глок , апла се тргна од патека , мамицата :violent1:.

Чекајте да видиме што се десило со Глок,заостануваше 6 или 7 секунди на крај:toe:
Па не виде?Едноставно се тргна на страна....кога го помина Луис,си продолжи да вози.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom