Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Мене во Волвс ми даваа поголем буџет коа влегов у прва лига бе :D
А што е најтрагично првата сезона мислам дека 15 милиони ми даде.

И сега кога ми понуди нов договор, трансфер буџет 850к, и му викам дека ми требаат повеќе за да напраам јак тим и ми смени тема. :D
Ми вика дали сакам некои филозофии да додадам :vozbud: му реков ај заеби дај да потпишеме. :pos:[DOUBLEPOST=1409006103][/DOUBLEPOST]Сепак 23 на крај. :D

Последно уредено од модератор:
6LACZr5.jpg

Мемфис убива :cool:

6LACZr5.jpg

Мемфис убива :cool:
Немој да си го шитнал, дваески прави пола од оцените во иднина, дај му да шутира и слободни и пуна капа.

Многу ми беше смешен Џони од порано со нервозите,кога бараше начини за crash dump-овите и за сите останати багови.кога се жалеше дека компјутерот ќе лета преку прозор.Колку сум урлал по дома на неговите постови,сега нормално е да си го јаде бедот :D

Дајте бе скриншоти поставувајте од играва,некои интересни моменти,немојте со четивата по темава,очи ќе ме стрефат од толку читање :нинџ:

Немој да си го шитнал, дваески прави пола од оцените во иднина, дај му да шутира и слободни и пуна капа.
Пропаднат е. Имал 2-3 повреди на 4 месеци. Затоа и овие ми го дадоа за само 4 милиони.

Сити не е сити ако не напраи глупост. мехехехе
Лапај си го Јоветиќ за 11 милиони, 5 сега 6 за 48 месеци. :cool:

Сити не е сити ако не напраи глупост. мехехехе
Лапај си го Јоветиќ за 11 милиони, 5 сега 6 за 48 месеци. :cool:

Мислиш гајле им е за парите а...хах секој месец по една финансиска инекција добиваат од газдата. :D

Дечки дајте предлог за некој тим од средина на табела со добри финансии, јас немам идеи веќе :(

Дечки дајте предлог за некој тим од средина на табела со добри финансии, јас немам идеи веќе :(
Саутемптон. :D Ама со новиов апдејт, имаат едно 60 милиона трансфер буџет. Е сега фората е што не можеш да ги трошиш сите. Исто така од Англија било која од екипиве што се mid-table имаат солидни финансии. Њукасл (имаат и супер тимче), Сандерленд итн. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Саутемптон. :D Ама со новиов апдејт, имаат едно 60 милиона трансфер буџет. Е сега фората е што не можеш да ги трошиш сите. Исто така од Англија било која од екипиве што се mid-table имаат солидни финансии. Њукасл (имаат и супер тимче), Сандерленд итн. :)
Веќе имав сејф со Саутемптон, сакам нешто поинтересно, мислев на Сандерленд баш ќе ги разгледам на новиот апдејт. Нешто друго?

Веќе имав сејф со Саутемптон, сакам нешто поинтересно, мислев на Сандерленд баш ќе ги разгледам на новиот апдејт. Нешто друго?
Штудгарт, Леверкузен, Вердер, Волфсбург, Фиорентина, Лацио, Сампдорија, Фулам, Сандерленд, ВБА, Лион, Марсеј, Сент Етјен, Феенорд, Севиља, Малага, Валенсија, Сосиедад....

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Штудгарт, Леверкузен, Вердер, Волфсбург, Фиорентина, Лацио, Сампдорија, Фулам, Сандерленд, ВБА, Лион, Марсеј, Сент Етјен, Феенорд, Севиља, Малага, Валенсија, Сосиедад....
Сандерленд или Фулам се мислам, може ќе идам со Фулам зошто се втора лига.

Со новиот пач од 2015 се почнува или само трансверите се сменети ?

Со новиот пач од 2015 се почнува или само трансверите се сменети ?
Веројатно мислеше од 2014. :D

Уствари се е сменето, само е истата сезона, 2013/14. Пример Реал е шампион во ЛШ и игра Европски Суперкуп/Светско клупско. Атлетико е шампион на Примера. Ме сфаќаш. :)

Веројатно мислеше од 2014. :D

Уствари се е сменето, само е истата сезона, 2013/14. Пример Реал е шампион во ЛШ и игра Европски Суперкуп/Светско клупско. Атлетико е шампион на Примера. Ме сфаќаш. :)

Да да јасно.Јас мислев од 2014-2015 да не се почнува како новиот менаџер што треба да биде.Се мислам сега вака дали да почнувам да ја играм.Касно искача новава ке помине меракот за трансвери до ноември :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom