Football Manager 2014

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ја инсталирав играва ама не ми се оригиналните имиња на играчите, некој да ми помогне со ова ?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ја инсталирав играва ама не ми се оригиналните имиња на играчите, некој да ми помогне со ова ?
Simna ja verzijata noSteam od kickass, taa e podobra i iminjata ne se fejk. Ti ja imas sigurno RELOADED verzijata.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
C

Castiel

Гостин
Ми фаќаше бе, си играв убаво и го форматирав гомново и пробав пак да ја инсталирам и нејќеше да се пушти.
Пробај инсталирај најновиот microsoft c++ redistributable пошо и мене не ми ја пушташе и откако инталирав ова си работеше без проблем

Член од
5 август 2008
Мислења
6.020
Поени од реакции
5.343
Линк по пп да прати некој од трансфер апдејти од јануари?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Туку ај што гејмплејот е малце тапа на верзијава, сите таленти што беа се покажаа на светсково :vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Пошо глеам играш азиски лиги кажи ми како ти се сфиѓаат до сега? интересни ли се?
Па океј се, да смениш малце од овие европски. Други правила се. Пример можеш да имаш само 3 странци плус еден странец од Азија во екипа. Значи толку е, 4 можеш да регистрираш. Лесно се остварува доминација во лига и ЛШ. Два пати ја освоив во први две сезони, највеќе баш заради тие правила, кои се скоро исти во сите лиги. Затоа тимови од Катар, Саудиска Арабија, Иран... не можат да ми парираат, немаат квалитетни домашни играчи. Единствена конкуренција ми е Гуангжу од Кина. Иначе репутација е доста солидна, има интересни играчи кои се заинтересирани за трансфер, ама не добиваш многу за трансфери. 2-3 милиони највеќе добивам јас. Овие од Катар ваљда имаат повеќе.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.099
Поени од реакции
2.042
Кој е последниот апдејт што функционира добро?

Kajgana Shop

На врв Bottom