- Член од
- 7 јули 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 31
мозе линк за македонска лига доколку постои некој пач 

Simna ja verzijata noSteam od kickass, taa e podobra i iminjata ne se fejk. Ti ja imas sigurno RELOADED verzijata.Ја инсталирав играва ама не ми се оригиналните имиња на играчите, некој да ми помогне со ова ?
Aj прати ми линк да ја симнам таа, може ќе ми се опраи.Simna ja verzijata noSteam od kickass, taa e podobra i iminjata ne se fejk. Ti ja imas sigurno RELOADED verzijata.
Na telefon sum, idi na kickass.to pisi Football Manager noSteam, bi trebalo da izleze. Ako ne se snajdes pisi ke ti pratam vecer/utreAj прати ми линк да ја симнам таа, може ќе ми се опраи.
Ѓорче не јади гомна!
Од замунда не ти фаќа?Aj прати ми линк да ја симнам таа, може ќе ми се опраи.
Ѓорче не јади гомна!
Ми фаќаше бе, си играв убаво и го форматирав гомново и пробав пак да ја инсталирам и нејќеше да се пушти.Од замунда не ти фаќа?
Пробај инсталирај најновиот microsoft c++ redistributable пошо и мене не ми ја пушташе и откако инталирав ова си работеше без проблемМи фаќаше бе, си играв убаво и го форматирав гомново и пробав пак да ја инсталирам и нејќеше да се пушти.
Пошо глеам играш азиски лиги кажи ми како ти се сфиѓаат до сега? интересни ли се?![]()
Во војска ќе одат![]()
Па океј се, да смениш малце од овие европски. Други правила се. Пример можеш да имаш само 3 странци плус еден странец од Азија во екипа. Значи толку е, 4 можеш да регистрираш. Лесно се остварува доминација во лига и ЛШ. Два пати ја освоив во први две сезони, највеќе баш заради тие правила, кои се скоро исти во сите лиги. Затоа тимови од Катар, Саудиска Арабија, Иран... не можат да ми парираат, немаат квалитетни домашни играчи. Единствена конкуренција ми е Гуангжу од Кина. Иначе репутација е доста солидна, има интересни играчи кои се заинтересирани за трансфер, ама не добиваш многу за трансфери. 2-3 милиони највеќе добивам јас. Овие од Катар ваљда имаат повеќе.Пошо глеам играш азиски лиги кажи ми како ти се сфиѓаат до сега? интересни ли се?
14.2Кој е последниот апдејт што функционира добро?