Football Manager 2014

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ја инсталирав кај мене од парјат беј, 2014-ка торент препорачан од другари. Кај сите играта работи нормално кај мене не сака да ја уклучи (и тие имаат х 86). Направив апдејт на директх, ама пак џабе, кога стискам на иконата за уклучување вика f.m is running а уствари не се уклучува. Совет?[DOUBLEPOST=1402144438][/DOUBLEPOST]Ја инсталирав кај мене од парјат беј, 2014-ка торент препорачан од другари. Кај сите играта работи нормално кај мене не сака да ја уклучи (и тие имаат х 86). Направив апдејт на директх, ама пак џабе, кога стискам на иконата за уклучување вика f.m is running а уствари не се уклучува. Совет?

H

HeyBabuRiBA

Гостин
Ја инсталирав кај мене од парјат беј, 2014-ка торент препорачан од другари. Кај сите играта работи нормално кај мене не сака да ја уклучи (и тие имаат х 86). Направив апдејт на директх, ама пак џабе, кога стискам на иконата за уклучување вика f.m is running а уствари не се уклучува. Совет?[DOUBLEPOST=1402144438][/DOUBLEPOST]Ја инсталирав кај мене од парјат беј, 2014-ка торент препорачан од другари. Кај сите играта работи нормално кај мене не сака да ја уклучи (и тие имаат х 86). Направив апдејт на директх, ама пак џабе, кога стискам на иконата за уклучување вика f.m is running а уствари не се уклучува. Совет?
Инсталирај ги последните драјвери за графичката, инсталирај ги последните апдејти за ОС, пушти ја како администратор

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.802
Поени од реакции
9.636
Постои ли опција ако си селектор да разговараш со играч за да го промени клубот??

C

Castiel

Гостин
[DOUBLEPOST=1402319313][/DOUBLEPOST]You have to manage a club 10 consecutive seasons in FM Classic mode. Or if you're playing a regular mode of FM, you need to be over 35 years old in the game.
Unlock the son option (classic mode).
In your next season (11th), DAY BEFORE your club announces new youth candidates, SAVE your game!
Process the game and see if you got your very own regen son.
If not, then load the game back to where you saved it.
Repeat until you get your very own son in the game.

Значи во превод доколку играте во класик модот треба да сте менаџер на еден тим 10 сезони, а ако играте регуларно треба да имате на 35 години или пак 10 сезони да се поминати отприлика и немора сите тие 10 сезони да сте во ист тим... Ќе напраите сејф ден пред да ви ги дадат новите младинци во клубот и ќе правите load се дур не се појави младинец со исто презиме како вашето ...идете во информатион на играчот и како омилена личност ќе ве даде вас се разбира дека сте му татко ...е сеа можеби ќе треба едно 10тина пати да направите лоад дур да ви се погоди таков играч...ама сепак интересна опција е :)[DOUBLEPOST=1402319586][/DOUBLEPOST]И вака мислам дека може по секоја сезона да си вадите по 1 син :D сеа некад може да се погоди со 5 ѕвезди потенцијал некад со 1 ама пак интересно е..

Последно уредено од модератор:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.584
Поени од реакции
11.623
ќе ти помогне @Џонтра Волта тој е по тие проблематики.Бесплатна услуга.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Линк, некој торент за играва.

Претседателот на КШК crew!

Q

qazwsxedc

Гостин
Асален Едитор некој да не знае од каде да симнам??:)

Член од
14 август 2012
Мислења
1.709
Поени од реакции
738
Ај ако може некој да ми прате линк од играта да ја симнам и ако може да ми пообјасне малку како се игра оти сакам да ја играм ама незнам како тека да ме уведе некој у неа.Фала:D

Член од
14 август 2012
Мислења
1.709
Поени од реакции
738
Коа ке ја почнам играта дека да одам на нова кариера и после на нова кариера или на нова кариера класик?

Kajgana Shop

На врв Bottom