Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Да, што кур да праам со стоперите, на пример противничкиот шпиц прима топка на центар и овој мојов го напаѓа и остава дупка во одбраната која партнерот негов не ја покрива и противничкото крило фино лепо си влага у простор добива топка и си дава гол.
Значи за пасови,и јас имав проблем со многу голови ... намести WB CD CD WB .... сите со дифенд ... ќе наместиш плејер инструкции, за CD i GK short passing i to defenders .... за вингбековите исто шортпасинг, и мислам дека беше клоус даун лес , зошто вингбекови,поголема концентрација и подобро затварање на дефанзивната форма,да се спречи шо повеќе низ топки или центар шут ... рекорд досега со Валенсија,101 гол даден,48 примени ... а претходно со Андерлехт и Гент цело време повеќе дадени,исто примени ...

Значи за пасови,и јас имав проблем со многу голови ... намести WB CD CD WB .... сите со дифенд ... ќе наместиш плејер инструкции, за CD i GK short passing i to defenders .... за вингбековите исто шортпасинг, и мислам дека беше клоус даун лес , зошто вингбекови,поголема концентрација и подобро затварање на дефанзивната форма,да се спречи шо повеќе низ топки или центар шут ... рекорд досега со Валенсија,101 гол даден,48 примени ... а претходно со Андерлехт и Гент цело време повеќе дадени,исто примени ...
Да да си играм со вингбекови ама аутоматик рол. Сеа ќе им стаам дефенд.

Ај и ако не ти е тешко дај пс да видам како играш што тактика.

До апдејтот е изгледа што е сменато све, на првиот апдејт играв 4-1-2-2-1 формација со 2 крила и ДМ со Звезда беше топ формација , сега на новиов сејв со Нотингем Форест ја пробувам истата формација , на почеток тераше добро првите неколку утакмици после тоа го ставив најновиот апдејт 14.2.2 срање стана формацијата голови ми даваат кој ќе стигне , пеналчиња скоро секоја 3 утакмица ми судат против мене , жолти картони заради симулирање на моите играчи на 2 пати се деси да ми исклучат играч заради симулирање , голови од мешаница примам а никако да дадам , и врв на све беше со прекршокот надвор од 16м и кога досуди пенал , зборувам за видеото што го ставив поназад .

Да да си играм со вингбекови ама аутоматик рол. Сеа ќе им стаам дефенд.

Ај и ако не ти е тешко дај пс да видам како играш што тактика.
Моментално сум излезен,од телефон куцам,за 1 саат ќе бидам дома и ќе ти пратам од Пс снепшот и тактиката спакувано,моментално играм без опцијата ворк ин д бох,но варирам и ја уклучувам кога сакам да ги оптоварам крилата за поагресивност ... погоре можеш горе доле кои играчи ги имам на сликата со повредени играчи :D

1780651_438929372904605_910271970_n.jpg
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ja какви проблеми сум имал со Балотели ти да видиш.. На 12ката го купив во Баерн Минхен и почна да не му се допаѓа животот во Германија и логично не го пуштив да иде на одмор во сред сезона... Утредента не дојде на тренинг, го казнив пак не дојде... го префрлив во резервниот тим за казна и седеше таму може 2-3 недели и на една утакмица ми беа повредени сите напаѓачи и го стаив во игра, 5та минута директен црвен картон.. после црвениот го казнив со 2 неделни плати, се бунеше се караше, пак не дојде на тренинг... едвај дочекав крај на сезона и го избркав.

Ja какви проблеми сум имал со Балотели ти да видиш.. На 12ката го купив во Баерн Минхен и почна да не му се допаѓа животот во Германија и логично не го пуштив да иде на одмор во сред сезона... Утредента не дојде на тренинг, го казнив пак не дојде... го префрлив во резервниот тим за казна и седеше таму може 2-3 недели и на една утакмица ми беа повредени сите напаѓачи и го стаив во игра, 5та минута директен црвен картон.. после црвениот го казнив со 2 неделни плати, се бунеше се караше, пак не дојде на тренинг... едвај дочекав крај на сезона и го избркав.
hahahahha ама ич да не се појави на утакмица? прв пат глеам вакво нешо..хахахахаххаа од групиве на фб го видов ова...

Новиот пач 14.3 е излезен, за колку време стига на пиратскиве сајтови?

Нов апдејт!!! Едвај чекам да го испробам :) овој е последен поголем апдејт па очекувам огромни промени.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Бетер од Шутка сме ние тука,сите со пиратска копија :D којзнае колку финансиска штета и напраивме на СпортИнтерактив .... :D

Нов апдејт!!! Едвај чекам да го испробам :) овој е последен поголем апдејт па очекувам огромни промени.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom