Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ви се има случено да си даде автогол од полатерен ваш играч ? Водам 2-0 дома против Гетафе и за 5 минути ми даваат гол од контра, пенал и еден играч од пола терен ја враќа на голман топката и му дава гол :tapp:
Јас прв, а Гетафе последни во лига и тоа плус бев во добра форма 5-6 победи по ред...

Ми се има случено голманов да ми забега на средина од терен и празен голот да си остане , бтв секоја втора-трета утакмица бекојве морат црвен да добијат .

Ми се има случено голманов да ми забега на средина од терен и празен голот да си остане , бтв секоја втора-трета утакмица бекојве морат црвен да добијат .
со последниот апдејт играш?Кај мене прекинаа да си даваат голови од пола терен, а за картониве може да се случи подолг период црвен да не добијат , ама на првата битна утакмица уште во прво половреме ќе поцрвени некој.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Претпоследниот го имам ама ќе го ставам последниот сега , ова со пеналов беше врвот.

Не сум на компјутер неможам линкови да ти пратам , побарај ја на замунда мултикрак (мислам така се викаше) после ќе ти пратам фикс да не ти крашнува и најнов апдејт.

Сеа и ја да прашам снимив едно голче од корнер ала шакири, ама неможам да го најдам кај е снимено. Во фолдерот во my documents го нема.

затоа не глејте во 3д глејте си класично со кругчињата и ќе немате проблем со вакви глупости ...

Не сум на компјутер неможам линкови да ти пратам , побарај ја на замунда мултикрак (мислам така се викаше) после ќе ти пратам фикс да не ти крашнува и најнов апдејт.

Сеа и ја да прашам снимив едно голче од корнер ала шакири, ама неможам да го најдам кај е снимено. Во фолдерот во my documents го нема.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk[/quo

ФАЛА ТИ !

Ми се случува заебана ситуација примам гол од пола терен поради грешка при подавање од мојот голман ... му имам дадено инструкција,подавај на дефендерите,во контра без никаква причина ја избацува долга со раце во средина,право во противничкки играч,мојот голмам како шо е излезен надвор од гол,овој шутира и гол ....

A podobar li e posledniot update posto uste sum na pretposledniot?
@Syn da kaze nesto?

Ми скурчи веќе таа 4-2-3-1 формација што си ја играв и одлучив да сменам нешто, побарав низ нет некоја интересна формација и наидов на оваа Пеп Гуардиола тактика, без напаѓач. 4-1-2-3 @Syn рече дека играл некоја ваква слична па ме интересира дали е ваква и како функционира.

Иначе со Баер Леверкузен играм.

Како ќе преживеам сега .... Во рок од две недели ( три натпревари) ми се повреди ја 4 играчи со тешки повреди(3 месеци) ... Во теков на оваа сезона ,ова ми е 3ти случај да ми се повредат вака и да трае 3 месеци повредата ...:place:

Screenshot_1.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom