jovanovski
Motherfucker Jones
50 Милиони не се малце ќе можам да се засилам на секое поле, + ги имам Прает од андерлехт го зедов за 2 милиони и Вивиани го вратив од позајмица. Но! Флоренци ми е убедливо најдобар играч без грешка изигра цела сезона постигна доста голови и доста асистенции имаше. Најмногу бодови изгубив минатата сезона поради многубројните повреди и картони на одбраната која сега ја засилив со Белуши од Катанија и Марио од Виљареал, и не ефикасниот напад, т.е. не играм со напаѓачи Пјанич ми е SS а кога е тој повреден или изморен го имам Жервињо кој буквално сите ги наттрчува и на крајот промашува празен гол (како и во реалноста
). Сега го зедов Заза 50% и го имам дестро исто така кој е солиден на таа позиција па најверојатно ке го продадам Жервињо. Средниов ред ми е најсилен и затоа не сакам да го продадам Флоренци. Стандардно Флоренци, Стротман, и Хонда а позади нив Де Роси. На клупа ги имам Бредли, Лјајич, Вивиани и Прает што мислам дека е доста за Серија А, ЛШ и Куп. Сега земам уште еден реген во одбрана, Перин за голман како поткрепа на Сомер, а го имам и Рајкович од Звезда доста солиден е изгледа 17 год има. Ми требаат уште се на се 8-10 мил за да го завршам трансфер периодов а тие пари можам да ги извдам со продажба на Скорупски, Де Санктис, Торосидис, Бориело и Жервињо. Така да најверојатно Ќе го оставам Флоренци